Activiteiten


Gebedsdag Israel en Arabische landen, 29 mei in Soest

GebedsdagHemelvaartsdag2014_Cornerstone_usOp donderdag 29 mei, Hemelvaartsdag, organiseert Cornerstone Ministries een dag van gebed voor Israël en de Arabische landen. Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Cornerstone samen met Near East Ministry, Pillar of Fire, Stichting Boete en Verzoening, Evangelisch Werkverband en Arabische Wereld Zending/Pioneers Nederland.
“Op deze gebedsdag op Hemelvaartsdag, een dag na de Dag van Jeruzalem (Jom Jerusjalaim: gedenkdag van de hereniging van Jeruzalem) willen we samen met bovenstaande organisaties bidden voor de verbondenheid en eenwording van het aardse en hemelse Jeruzalem. Daarnaast willen we ook bidden voor bekering van vele mensen in Israël en de omringende Arabische volkeren.”

De dag wordt gehouden in de Julianakerk, Julianalaan 19a in Soest, van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Sprekers:

Arabische voorganger, (uit veiligheidsredenen geen naam) en jarenlang betrokken bij verzoening tussen Jood en Arabier.

Micha Essid zal spreken over het onderwerp: “Wat vraagt Jeshoea van ons als Hij ons vraagt om volmaakt te zijn gelijk de hemelse vader volmaakt is? Hoe kunnen wij per perfect zijn?”

Jaap Bönker zal een tent opzetten om indruk te geven over hoe Abraham geleefd zou hebben. Daarbij zal hij met behulp van allerlei gebruiksvoorwerpen een lezing geven over bijbelse cultuur. Op deze manier kunnen bezoekers kennis maken met het verhaal achter het verhaal. Hij zal dan ook met powerpoints e.e.a. toelichten.

Zie hier voor meer info over Cornerstone Ministries en de dag van gebed.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel