Activiteiten


Pillar of Fire avond met Jennifer Guetta – Peersman (Bijbelstudie-avond) – 9 maart 2023

Bijbels archeologe Jennifer Guetta komt naar Nederland met een fascinerend getuigenis. Ze woont in Israël en is een Nederlands Amerikaanse, getrouwd met Elia, een Joodse wetenschapper. Samen wonen zij aan het Meer van Galilea. Jennifer heeft een uniek en adembenemend getuigenis. Ze heeft dromen gehad over Yeshua en Hij heeft haar bevrijd uit de kabbalah. Op deze avond gaat Jennifer dieper in op de realiteit van de geestelijke machten en hoe we onderscheid kunnen maken in deze tijd. Iets wat met haar getuigenis verbonden is. Ook zal ze aandacht geven aan de relatie van Israël en de kerk. Het is een ‘wake up call’ voor de kerk en belangrijk voor Israël in deze super spannende (eind)tijd waar wij in leven.

Deze avond begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom op de koffie/thee.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel