Activiteiten


Kremlin in Moskou

Rusland: aanval op Teheran is een aanval op Moskou

Rusland verklaart dat een aanval op Teheran gezien wordt als een aanval op Moskou. Spanning loopt op.

Kremlin in Moskou

Kremlin in Moskou

Rusland heeft hiermee een ernstige waarschuwing uitgegeven aan Israel en het Westen. Deze ernstige dreiging kan betekenen dat bij een aanval op Iran een 3e Wereld Oorlog een serieuze mogelijkheid is. Ook is deze verklaring een grote steun voor Iran.

Rusland heeft Iran omhelst en waarschuwt Israël en het Westen dat een aanval op Teheran zou worden beschouwd als een aanval op Moskou. De dreiging verhoogt het vooruitzicht op een Derde Wereldoorlog in het geval van een militaire aanval op Iran.

Iran is onze buurman,” sprak de ambassadeur Dmitry Rogozin van Rusland tot de NAVO, tegen verslaggevers in Brussel. “En als Iran betrokken is bij een militaire actie, beschouwen wij het als een directe bedreiging voor onze veiligheid.”

Het Russische persbureau Interfax meldde vrijdag dat de vertegenwoordiger van het Kremlin in de Veiligheidsraad, Nikolaj Patrushev, Israël beschuldigde  voor haar verantwoordelijkheid om de Verenigde Staten te betrekken in haar oorlog tegen Iran,  “Maar tegelijkertijd zijn wij van mening dat elk land het recht heeft om te doen wat het nodig acht om zich gerust te voelen, met inbegrip van Iran is”, voegde hij eraan toe.

Rogozin waarschuwde vrijdag dat meer aanvallen op Iran kan leiden tot “een verzengende Arabische zomer.”

Rusland is ook opgekomen voor de verdediging van de Syrische president Bashar al-Assad, en waarschuwen Westerse landen niet in Syrië in te grijpen met strijdkrachten. Rusland is een belangrijke wapenleverancier aan Syrië en heeft een zware investering gedaan in de nucleaire installaties van Iran.

bron: Arutz Sheva

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-101">
Paul Hartman
Op 24 april 2012 om 7:48 pm uur

Veel is er te doen in het midden oosten en veel informatie ontbreekt ons Mij boeide het verslag van Byron King die uitlegt dat Iran een omtrekkende beweging maakt om saoedi arabie.
Saoedie arabie is geen vriend van Iran en meer raketten staan op Iran gericht dan wij misschien wel denken.

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-53">
Nic
Op 22 februari 2012 om 11:17 am uur

Israël heeft het volste recht z’n bevolking te beschermen. Als er landen zijn met regimes die door een staatsgreep aan de macht zijn gekomen, en hun eigen bevolking stelselmatig uitmoorden en onderdrukken, en zelfs zói ver gaan om hardop te zeggen dat de staat Israël van de kaart moet worden geveegd, dan gaat dit voor Israël en mij een héél grote stap te ver. Deze serieuze bedreiging van o.a. Iran, Syrié, Hezbollah en Hamas moet de kop in worden gedrukt met alle mogelijke middelen. Rusland is altijd al een onbetrouwbare partner geweest, die met alle winden meewaait. Rusland heeft met Noord Korea, Iran voorzien van nuclear materiaal en alles wat nodig is om centrales te bouwen. Israél voelt zich belazerd door de Russen en zal alles doen wat nodig is om het land te verdedigen inclusief Rusland een pak slaag geven. Wanrt Poetin met z’n KGB verleden heeft met dat gladde gemene gezicht nog nooit één eerlijk woord gesproken. Nu daar een crisis is op wereldnivieau, en de economieën stagneren lijkt de tijd rijp evenals in de jaren 30 dat er oorlog komt, maar nu met desastreuze gevolgen. Want er komt 100 % een oorlog en die zal zeker miljoenen slachtoffers gaan tellen. Ik ben geen doemdenker, maar een realist. Mensen bidden voor vrede maar creëren oorlog. Dus al met al leert de mensheid niet van z’n fouten. De geschiedenis zal zich herhalen, hoe triest ook. Het prachtige en mooie Israël kan altijd op mijn steun rekenen in elke situatie. Ik geef me leven voor dat land. Sjalom Israël.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel