Activiteiten


14 maart 2012 Rabbijn Katz te Renswoude

thema: hoofdrolspelers in het begin van Genesis14 maart 2012

spreker: rabbijn Katz

aanvang: 20.00u, zaal open: 19.30u.
waar: Nachamu Nachamu Ami, Utrechtseweg 8A,
3927 AV Renswoude

=====================================================================
Rabbijn Katz heeft vanuit zijn jeugd liefde voor de woorden ‘Nachamu, nachamu Ami’. Op de zaterdag na vastendag 9 Av weerklonk in zijn ouderlijk huis het ‘Nachamu’: de profetenlezing werd (en overal in de joodse wereld) daarmee aangevangen. Hoop voor het joodse volk, nieuwe bloei en een perspectief op een toekomst zonder antisemitisme.

Op onze uitnodiging wil rabbijn Katz ons meenemen om dieper kennis te maken met de hoofdrolspelers in het begin van Genesis.
Aan de hand van een frisse eigentijdse powerpoint-presentatie die ongeveer een uur duurt, waarbij de kernwoorden zijn Doelbewustzijn, Achtergrond, Vreugde, Informatie, Dankbaarheid, DAVID-serie genoemd.
Ook zal de rabbijn iets vertellen over het werk van Stichting Zikna.

Halverwege de presentatie is er een pauze met joodse muziek. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
=======================================================

toegang is vrij; collecte voor het werk van Stichting Zikna

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel