Marc en Michael tijdens de WorshipMarc en Michael tijdens de Worship

Van vrijdag 16 maart t/m zondag 25 maart zijn Marc Chopinsky en Michael Geranimov door Nederland en Belgie getrokken, om daar te spelen op avonden die door Pillar of Fire waren georganiseerd.

Marc is de aanbiddingsleider van de gemeente Tents of Mercy uit Haifa en Michael is de pianist die samen met Marc speelt.

Hoewel hun komst mede was vanwege het feit dat zij een nieuwe CD hadden gemaakt, waren de avonden vol met lofprijs en aanbidding.

Alle teksten van hun nummers komen rechtstreeks uit Gods Woord.  Op de laatste dag van hun tour waren zij uitgenodigd in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Zij hebben hier de hele dienst ingevuld met liederen en een korte overdenking door Marc Chopinsky.

Aan het einde besloot de voorganger Martijn Piet spontaan om Marc en Michael te zegenen, maar ook het volk en land Israel. Een bijzondere actie waar vrijwel de hele gemeente naar voren kwam om voor hen te bidden en hen te zegenen.

Marc en Michael temidden van de gemeente

Een actie die ontroerend was en een voorbeeld voor vele gemeenten en kerken in Nederland waarin er juist helaas meer afstand wordt genomen van Israel.

Dat de God van Israel deze bijzondere actie van de LEG bijzonder mag zegenen.

Marc en Michael waren zichtbaar ontroerd en Michael deelde dat hij haast niet kon blijven staan vanwege de aanwezigheid van de Heilige Geest.

Een mooier afscheid was niet mogelijk op de laatste dag!

Marc en Michael worden gezegend in de LEG.
Artikel trefwoorden: