Activiteiten


Marc en Michael tijdens de Worship

Bijzondere afsluiting van de tour met Marc Chopinsky en Michael Gerasimov

Marc en Michael tijdens de Worship

Marc en Michael tijdens de Worship

Van vrijdag 16 maart t/m zondag 25 maart zijn Marc Chopinsky en Michael Geranimov door Nederland en Belgie getrokken, om daar te spelen op avonden die door Pillar of Fire waren georganiseerd.

Marc is de aanbiddingsleider van de gemeente Tents of Mercy uit Haifa en Michael is de pianist die samen met Marc speelt.

Hoewel hun komst mede was vanwege het feit dat zij een nieuwe CD hadden gemaakt, waren de avonden vol met lofprijs en aanbidding.

Alle teksten van hun nummers komen rechtstreeks uit Gods Woord.  Op de laatste dag van hun tour waren zij uitgenodigd in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Zij hebben hier de hele dienst ingevuld met liederen en een korte overdenking door Marc Chopinsky.

Aan het einde besloot de voorganger Martijn Piet spontaan om Marc en Michael te zegenen, maar ook het volk en land Israel. Een bijzondere actie waar vrijwel de hele gemeente naar voren kwam om voor hen te bidden en hen te zegenen.

Marc en Michael temidden van de gemeente

Een actie die ontroerend was en een voorbeeld voor vele gemeenten en kerken in Nederland waarin er juist helaas meer afstand wordt genomen van Israel.

Dat de God van Israel deze bijzondere actie van de LEG bijzonder mag zegenen.

Marc en Michael waren zichtbaar ontroerd en Michael deelde dat hij haast niet kon blijven staan vanwege de aanwezigheid van de Heilige Geest.

Een mooier afscheid was niet mogelijk op de laatste dag!

Marc en Michael worden gezegend in de LEG.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel