Activiteiten


16 – 19 Januari 2012 Mike Fryer

Mike Fryer van Christians for Zion komt spreken over het thema:

“maar het volk dat zijn God kent, zal sterk zijn en daden doen

(Daniel 11: 32b)

Mike Fryer is een oud rechercheur (gepensioneerd) van een nationale eenheid van zware misdaad bestrijding in Engeland. Verder is hij voorganger, TV presentator en oprichter van Christians for Zion UK

Mike gaat regelmatig met kleine groepen naar Israel en verzamelt onder meer bewijzen van de aanslagen op Israelische gemeenschappen, zoals Sderot, en gebruikt dit materiaal om o.a. christenen te wijzen wat er daadwerkelijk gebeurd in Israel.

Daarnaast heeft Mike gestudeerd aan Yad Vashem de onderwerpen Holocaust en anti-semitisme en heeft een cursus ontwikkeld over Israel, die onder andere op Televisie is uitgezonden, om zo christenen te onderwijzen waarin hij het gevaar aantoont van het opkomend anti-semitisme en dat support van christenen belangrijk is voor het overleven van de staat Israel.

Maandag 16 januari   Renswoude 20.00 uur Utrechtseweg 8 A
i.s.m. Nachamu Nachamu Ami

Dinsdag 17 januari      Hattem 20.00 uur Emmaüskerk,
 Dorpsweg 27

Woensdag 18 januari  Dordrecht 20.00 uur Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Donderdag 19 januari Den Haag 20.00 uur Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-38">
Henoch
Op 21 januari 2012 om 12:23 am uur

Het was geweldig in Den Haag!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel