Video: Hitler wordt gebruikt om shampoo te verkopen in Turkije

Het is een krankzinnige wereld wanneer hetzelfde links dat woedend is als Rush Limbaugh, Sandra Fluke een ‘slet’ noemt, opvallend stil is, wanneer Hitler wordt gebruikt om shampoo te verkopen in Turkije.
Een Turks cosmeticabedrijf ligt onder vuur voor het vertonen van Adolf Hitler in een televisieadvertentie voor shampoo voor mannen, maar de vertoning van de advertentie gaat door op het staatstelevisienetwerk van het land, ondanks de wijdverspreide woede.
De commercial van 12-seconden toont zwart-wit beelden van Hitler, die een hartstochtelijke toespraak houdt en nagesynchroniseerd met een hoge stem de volgende woorden schreeuwt in spraak-geclipped Turks:
“Waarom gebruik je een vrouwenshampoo als je geen vrouwenjurk draagt? Nu is er de honderd procent mannenshampoo Biomen Een echte man gebruikt Biomen.”

Eenvoudigweg gezegd, is er geen manier om hier omheen te draaien. De waarheid (ja, het is een begrip dat vreemd is aan zo veel in deze dagen) is dat Hitler immens populair is in Turkije. Mein Kampf vliegt daar al jaren uit de schappen. De reden, waarom hij in deze advertentie wordt gebruikt, is dezelfde reden waarom in de Verenigde Staten populaire beroemdheden worden gebruikt om advertenties te verkopen. Als iemand die wordt vereerd, voorstander is van een product, wordt die persoon met het product verbonden. Daarom stijgt, wanneer iemand die vereerd wordt, verbonden wordt met een product, de waarde van dat product.
Zoals we nu al jaren gezegd hebben, Turkije is ground zero voor het kwaad dat op het punt staat over de wereld te komen en hier is het nieuwste bewijsstuk daarvoor…
bron: Shoebat.com

Artikel trefwoorden: /