Activiteiten


Video: Hitler wordt gebruikt om shampoo te verkopen in Turkije

Video: Hitler wordt gebruikt om shampoo te verkopen in Turkije

Het is een krankzinnige wereld wanneer hetzelfde links dat woedend is als Rush Limbaugh, Sandra Fluke een ‘slet’ noemt, opvallend stil is, wanneer Hitler wordt gebruikt om shampoo te verkopen in Turkije.
Een Turks cosmeticabedrijf ligt onder vuur voor het vertonen van Adolf Hitler in een televisieadvertentie voor shampoo voor mannen, maar de vertoning van de advertentie gaat door op het staatstelevisienetwerk van het land, ondanks de wijdverspreide woede.
De commercial van 12-seconden toont zwart-wit beelden van Hitler, die een hartstochtelijke toespraak houdt en nagesynchroniseerd met een hoge stem de volgende woorden schreeuwt in spraak-geclipped Turks:
“Waarom gebruik je een vrouwenshampoo als je geen vrouwenjurk draagt? Nu is er de honderd procent mannenshampoo Biomen Een echte man gebruikt Biomen.”

Eenvoudigweg gezegd, is er geen manier om hier omheen te draaien. De waarheid (ja, het is een begrip dat vreemd is aan zo veel in deze dagen) is dat Hitler immens populair is in Turkije. Mein Kampf vliegt daar al jaren uit de schappen. De reden, waarom hij in deze advertentie wordt gebruikt, is dezelfde reden waarom in de Verenigde Staten populaire beroemdheden worden gebruikt om advertenties te verkopen. Als iemand die wordt vereerd, voorstander is van een product, wordt die persoon met het product verbonden. Daarom stijgt, wanneer iemand die vereerd wordt, verbonden wordt met een product, de waarde van dat product.
Zoals we nu al jaren gezegd hebben, Turkije is ground zero voor het kwaad dat op het punt staat over de wereld te komen en hier is het nieuwste bewijsstuk daarvoor…
bron: Shoebat.com

Deel dit artikel

5 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-60649">
Willem Paul Folkerts
Op 16 juni 2017 om 11:04 pm uur

Amen! Efeze 6:18 ‘Wij vechten niet tegen mensen maar tegen de de duistere machten in deze donkere wereld, een heel leger van boosaardige geesten in de onzichtbare wereld om ons heen’

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-89">
Edgar Korteweg
Op 19 april 2012 om 3:27 pm uur

Ja Jack inderdaad wel elven in een zieke wereld als we dit zouden tolereren. Het lijkt me zaak dit sooort dingen zelfs op een politieke agenda te krijgen als niet acceptabel. Dit kan echt niet. Hier moet werk van gemaakt worden.

Ik ga dit ook mailen naar (christelijk) politiek den haag.

Hier moet afstand van genomen worden.

groeten edgar

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-75">
Michelle
Op 7 april 2012 om 7:55 am uur

This is cool!

    li class="comment odd alt depth-2" id="comment-157">
    Leo van der Maas
    Op 28 april 2012 om 10:37 pm uur

    Cool?????????????

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-73">
jean
Op 29 maart 2012 om 4:16 pm uur

dit kun je niet accepteren …….het is echt minderwaardig om dit te accepteren als kind van Jahweh ….
satan denkt dat we slapen …mooi niet….ik ageer hier tegen en roep iedereen op ….ga in gebed voor Gods volk speciaal deze week
Laten dit soort misselijk makende filmpjes ons niet lam leggen maar des te vuriger staan achter Israel speciaal dit weekend in de Gobal March periode…laten we dagelijks tesamen voor de troon van Jahweh komen om voor zijn volk te pleiten en Hem te bidden voor uitredding uit deze situatie…vrede voor Jeruzalem en wijsheid in inzicht voor de leiders van Israel….shalom

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel