Activiteiten


Muziek-video van PA-TV eert meervoudig moordenaar


Organisator van terreuraanvallen die 13 burgers vermoordde wordt vereerd door de TV zender van de Palestijnse Autoriteit. Het programma ‘Voor jou’ richt zich tot de Palestijnen in Israëlische gevangenissen.

Presentator: “We wijden dit programma aan onze broeders, de gevangenen, en natuurlijk aan de heldhaftige strijder, gevangene Nasser Awais. We wijden dit programma ook aan de gevangene Achmed Abu Khader. Ze werden op dezelfde dag gearresteerd wegens hun dapperheid en het verdedigen van het vaderland Palestina.”
Teksten onder de foto’s van de terroristen: “De dappere gevangene Achmed Abu Khader. De dappere gevangene Nasser Awais.”
Presentator: “Kijkers en onze broeders, de gevangenen, dit is informatie over de heldhaftige strijder, gevangene Nasser Awais.
Tekst: “Heldhaftige gevangene Nasser, gearresteerd op 13 april 2002, veroordeeld tot 14 maal levenslang, 50 jaar en 6 maanden. Door jouw geduld en veerkracht werd je een voortreffelijke held. Heldhaftige gevangene Nasser Awais, uit het vluchtelingenkamp Balata, Nabloes, u torent hoog zoals de vaste bergen.”
[PA TV, 30 juni 2012]

Nasser Awaist kreeg 14 maal levenslang voor het organiseren van terreuraanvallen waarin 13 burgers werden vermoord: 6 bij een Bat Mitzwa viering, twee vrouwen werden gedood in Jeruzalem, het gooien van een handgranaat die een baby doodde, en andere aanvallen.

bron: Palestinian Media Watch

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel