In november verzorgen Theo en Els Abbenhuis een aantal spreekbeurten, met als thema:

‘Israël drijft op Gods profetieën’

In deze stormachtige tijd drijft Israël op Gods profetieën. De spanning in het Midden-Oosten lopen steeds verder op, wat een militair treffen tot gevolg kan hebben met totaal onvoorspelbare gevolgen. We horen steeds meer van oorlogen en geruchten van oorlogen. Hoe gaan we om met wat we zien en horen en hoe kunnen we doeltreffend op de bres staan ten behoeve van het land?
Vanuit Jeruzalem hebben Theo en Els Abbenhuis zich jarenlang ingezet voor de terugkeer van het Joodse volk naar Israël. Wereldwijd hebben ze christenen inzicht en informatie gegeven over de actualiteit van de profetieën met betrekking tot de terugkeer en de beloften voor Gods Volk. Daarbij riepen ze enerzijds christenen op om daders van het Woord te zijn door voorbede en praktische hulp en anderzijds bouwden ze relaties op met de Joodse gemeenschappen om hen te kunnen assisteren bij de terugkeer. Na 22 jaar over de wereld te hebben gereisd wonen zij nu weer in Nederland.

“Ik heb onder hen gezocht naar iemand, die een muur zou kunnen optrekken en voor Mijn aangezicht op de bres zou kunnen staan ten behoeve van het land.”
(Ezechiël 22:30)

Ma. 19 november: Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 20 november: Hattem
Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 21 november: Dordrecht,
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 22 november: Den Haag,
Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Allen van harte welkom!

Artikel trefwoorden: /