Activiteiten


Theo en Els Abbenhuis op toernee (19-22 nov. 2012)

In november verzorgen Theo en Els Abbenhuis een aantal spreekbeurten, met als thema:

‘Israël drijft op Gods profetieën’

In deze stormachtige tijd drijft Israël op Gods profetieën. De spanning in het Midden-Oosten lopen steeds verder op, wat een militair treffen tot gevolg kan hebben met totaal onvoorspelbare gevolgen. We horen steeds meer van oorlogen en geruchten van oorlogen. Hoe gaan we om met wat we zien en horen en hoe kunnen we doeltreffend op de bres staan ten behoeve van het land?
Vanuit Jeruzalem hebben Theo en Els Abbenhuis zich jarenlang ingezet voor de terugkeer van het Joodse volk naar Israël. Wereldwijd hebben ze christenen inzicht en informatie gegeven over de actualiteit van de profetieën met betrekking tot de terugkeer en de beloften voor Gods Volk. Daarbij riepen ze enerzijds christenen op om daders van het Woord te zijn door voorbede en praktische hulp en anderzijds bouwden ze relaties op met de Joodse gemeenschappen om hen te kunnen assisteren bij de terugkeer. Na 22 jaar over de wereld te hebben gereisd wonen zij nu weer in Nederland.

“Ik heb onder hen gezocht naar iemand, die een muur zou kunnen optrekken en voor Mijn aangezicht op de bres zou kunnen staan ten behoeve van het land.”
(Ezechiël 22:30)

Ma. 19 november: Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 20 november: Hattem
Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 21 november: Dordrecht,
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 22 november: Den Haag,
Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Allen van harte welkom!

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-470">
Ria Brouwer-kamminga
Op 17 november 2012 om 10:17 am uur

Boeiend!Zeer boeiend. ik zie er naar uit a.s. dinsdag in Hattem te komen horen naar jullie passie en inspiratie! en hoop dat mijn vlammetje die sinds enkele jaren brand voor het volk Israel/Gods verbondsvolk zal oplaaien tot een vuur die niet meer te stillen is.en heb zo het verlangen bij te dragen in de terugkeer van de Joden naar Israel…………..maar hoe? dit speelt al enige tijd…….en het zakt weer weg..door het dagelijkse beslommeringen…afgelopen donderdag was ik in hattem en zag de poster en stond stil! met de hakken in het zand zou ik bijna zeggen.”hier ga ik heen”en het vuurtje laaide weer op :-)).
Het is nu zaterdag en ben nog steeds enorm enthoussiast het laait echt weer op in mij.
Lieve mensen ik bid jullie Gods onmisbare zegen toe op jullie tour.Het is een heel programma,ik bid jullie gezondheid toe,passie en enorm veel zin in de tour,(kracht en sterkte zeggen we dan vaak :) ook als vermoeidheid dreigt toe te slaan. Zie op de EEuwige, Hij is jullie bijstand!
In Hem verbonden.en tot dinsdag.
Ria Brouwer.
Hoogeveen.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel