Activiteiten


10 t/m 13 december Mike Fryer op tournee tijdens Chanoeka

Mike Fryer

Mike Fryer van Christians for Zion komt spreken over het thema:

Laat niemand u iets voorschrijven op het gebied van eten en drinken of het vieren van feestdagen, nieuwe maan en sabbat. Dit alles is slechts een schaduw van wat komt – de werkelijkheid is Christus.(Kol. 2:16)

Mike Fryer is een oud rechercheur (gepensioneerd) van een nationale eenheid van zware misdaadbestrijding in Engeland. Verder is hij voorganger, TV presentator en directeur van het in 2006 opgerichte Christians for Zion UK.

Mike gaat regelmatig met kleine groepen naar Israël en verzamelt onder meer bewijzen van de aanslagen op Israëlische gemeenschappen, zoals Sderot, en gebruikt dit materiaal om o.a. christenen te wijzen op wat er daadwerkelijk gebeurt in Israël.
Mike heeft gestudeerd aan Yad Vashem (de onderwerpen Holocaust en antisemitisme) en heeft een cursus ontwikkeld over Israël, om christenen te onderwijzen. In de cursus die onder andere op televisie is uitgezonden, toont hij het gevaar aan van het opkomend antisemitisme, en hij onderwijst dat steun van christenen belangrijk is voor het overleven van de staat Israël.

Ma. 10 december: Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 11 december: Hattem
Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 12 december: Dordrecht,
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 13 december: Den Haag,
Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Allen van harte welkom!

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-597">
M. Bot
Op 17 december 2012 om 2:10 pm uur

Shalom!

Idem als Friedel Klompmaker. En is er een CD-opname mogelijk? Van deze lezing of van die volgend jaar?

B.v.d.

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-554">
Friedel Klompmaker
Op 12 december 2012 om 6:56 pm uur

Hallo,
ik heb gisteren avond meegeluisterd in Erika. Mike haalde een brochure aan, waarin hij het over het ontstaan van het vieren van de zondag in plaats van de sabbat heeft. Kan ik die ergens bestellen?

Met vriendelijke groet en Shalom

Friedel Klompmaker

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel