Mike Fryer

Mike Fryer van Christians for Zion komt spreken over het thema:

Laat niemand u iets voorschrijven op het gebied van eten en drinken of het vieren van feestdagen, nieuwe maan en sabbat. Dit alles is slechts een schaduw van wat komt – de werkelijkheid is Christus.(Kol. 2:16)

Mike Fryer is een oud rechercheur (gepensioneerd) van een nationale eenheid van zware misdaadbestrijding in Engeland. Verder is hij voorganger, TV presentator en directeur van het in 2006 opgerichte Christians for Zion UK.

Mike gaat regelmatig met kleine groepen naar Israël en verzamelt onder meer bewijzen van de aanslagen op Israëlische gemeenschappen, zoals Sderot, en gebruikt dit materiaal om o.a. christenen te wijzen op wat er daadwerkelijk gebeurt in Israël.
Mike heeft gestudeerd aan Yad Vashem (de onderwerpen Holocaust en antisemitisme) en heeft een cursus ontwikkeld over Israël, om christenen te onderwijzen. In de cursus die onder andere op televisie is uitgezonden, toont hij het gevaar aan van het opkomend antisemitisme, en hij onderwijst dat steun van christenen belangrijk is voor het overleven van de staat Israël.

Ma. 10 december: Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 11 december: Hattem
Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 12 december: Dordrecht,
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 13 december: Den Haag,
Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Allen van harte welkom!