Het aftellen is begonnen, uw gebed is noodzakelijk!

Op 29 november 1947 is er in de Verenigde Naties gestemd voor de oprichting van de Joodse staat Israël. Nu 65 jaar later op 29 november 2012 is er een ernstige poging om het land Israel te verdelen door de aanvraag van een Palestijnse Staat in het land Israël.

Zondag 11 november tijdens de herdenking van de dood van Arafat, acht jaar geleden, heeft de Palestijnse leider Abbas verklaard dat het moment is aangebroken.

De Verenigde Naties zullen de komende week haar aanvraag behandelen, namelijk: een Palestijnse Staat die erkend wordt als NON-MEMBER STATUS.

De stemming zal de 29e november zijn.

Uw gebed is noodzakelijk dat deze stemming wordt uitgesteld, of zelfs wordt ingetrokken.

Zowel de Amerikanen als de EU dringen er op dit moment bij de Palestijnen op aan de stemming uit te stellen, om niet zo de Israëlische verkiezingen te beïnvloeden in januari.

Wij zijn van mening dat uitstel van de stemming  de naties meer tijd geeft zodat zij zich gaan realiseren  wat de werkelijke betekenis van een eenzijdige verklaring van een Palestijnse staat inhoudt.

Bidt voor ons land dat wij de moed hebben om “nee” te stemmen tegen dit eenzijdig voorstel. Met onze huidige minister van Buitenlandse zaken is dit een grote zorg.

Laten we bidden dat meer en meer landen de gevolgen van een “ja” begrijpen, wat een Palestijnse Staat inhoudt.

Dit betekent dat o.a. de Oude Stad van Jeruzalem de hoofdstad  zal worden van deze staat, en dat dit in strijd is met zowel de wettelijke rechten gegeven aan het Joodse volk door de internationale gemeenschap in San Remo in 1920 en – het belangrijkste – als met het eeuwige verbond van God met Zijn volk en Zijn land.

bron: Arutz Sheva en EC4i

Artikel trefwoorden: / /