Activiteiten


Het aftellen is begonnen, uw gebed is noodzakelijk!

Het aftellen is begonnen, uw gebed is noodzakelijk!

Op 29 november 1947 is er in de Verenigde Naties gestemd voor de oprichting van de Joodse staat Israël. Nu 65 jaar later op 29 november 2012 is er een ernstige poging om het land Israel te verdelen door de aanvraag van een Palestijnse Staat in het land Israël.

Zondag 11 november tijdens de herdenking van de dood van Arafat, acht jaar geleden, heeft de Palestijnse leider Abbas verklaard dat het moment is aangebroken.

De Verenigde Naties zullen de komende week haar aanvraag behandelen, namelijk: een Palestijnse Staat die erkend wordt als NON-MEMBER STATUS.

De stemming zal de 29e november zijn.

Uw gebed is noodzakelijk dat deze stemming wordt uitgesteld, of zelfs wordt ingetrokken.

Zowel de Amerikanen als de EU dringen er op dit moment bij de Palestijnen op aan de stemming uit te stellen, om niet zo de Israëlische verkiezingen te beïnvloeden in januari.

Wij zijn van mening dat uitstel van de stemming  de naties meer tijd geeft zodat zij zich gaan realiseren  wat de werkelijke betekenis van een eenzijdige verklaring van een Palestijnse staat inhoudt.

Bidt voor ons land dat wij de moed hebben om “nee” te stemmen tegen dit eenzijdig voorstel. Met onze huidige minister van Buitenlandse zaken is dit een grote zorg.

Laten we bidden dat meer en meer landen de gevolgen van een “ja” begrijpen, wat een Palestijnse Staat inhoudt.

Dit betekent dat o.a. de Oude Stad van Jeruzalem de hoofdstad  zal worden van deze staat, en dat dit in strijd is met zowel de wettelijke rechten gegeven aan het Joodse volk door de internationale gemeenschap in San Remo in 1920 en – het belangrijkste – als met het eeuwige verbond van God met Zijn volk en Zijn land.

bron: Arutz Sheva en EC4i

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-964">
fokko
Op 19 april 2013 om 5:01 pm uur

wij bidden in Apeldoorn iedere dag voor Israel
zie ook onze site http://www.shalomhuiskraam.nl
met nieuws en actualiteit wat ons bekend is en producten uit Israel.
In Hem verbonden groet ik u
Fokko

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-960">
martin veenstra
Op 18 april 2013 om 11:23 am uur

Lieve Israel Vrienden Het aftellen is gestart voor Israel…Ik zou heel graag willen dat jullie met mij gaan bidden voor Israel en het Joodse volk……Wie doet er met mij mee ?
Liefs van eennIsrael vriend

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel