Activiteiten


25 feb t/m 3 mrt 2013 Eliyahu ben Haim komt spreken over voorbede

EXTRA informatie: Eliyahu leidt gebedsconferentie zaterdag 2 maart
Op zaterdag 2 maart a.s. willen we i.s.m. het Huis van Gebed Daniel Den Haag een gebedsconferentie houden in Den Haag, gebouw De Bron, Pisuissestraat 9  (Loosduinen). Eliyahu ben Haim zal DV de leiding hebben. De dag wordt gepland van 10.00 – 17.00 uur.

Op zaterdag 2 maart heeft ook het Israëlplatform haar jaarlijkse Israëlgebedsdag, in het NEM-gebouw te Voorthuizen. Onze dag in Den Haag staat daar echter los van.

EN: EXTRA Spreekbeurt door Eliyahu: Zondag 3 maart in de Evangelische Gemeente te Ommen. Locatie: de sporthal van multicultureel centrum de Carroussel, van Reeuwijkstraat 5. Aanvang 10.00 uur.

Eliyahu werd in 1944 in New York City geboren. Hij groeide op in een traditioneel Joods gezin, ging naar de synagoge en onderhield de Heilige dagen en de feesten van Israël.

Eliyahu kwam voor het eerst naar Israël in 1971 en begon toen zijn Aliyah. Hij keerde in 1972 naar de Verenigde Staten terug.
In 1975 werd hij wedergeboren. In 1984 keerde hij, dit keer met zijn vrouw en twee kinderen, opnieuw terug naar Israël. Zijn derde kind werd in Israël geboren. Eliyahu woont in Jeruzalem met zijn vrouw Hanna.
Sinds 1986 is Eliyahu de voorzitter van Intercessors for Israel (Voorbidders voor Israël), een nationale en internationale beweging van voorbede.
Eliyahu’s andere bediening, die verbonden is met Intercessors for Israel, hoewel gescheiden, is: “The Sound of the Shofar (het Geluid van de Ramshoorn). “The Sound of the Shofar”  is een wereldwijde bediening voor de Kerk, die onderwijs en informatie geeft over wat er werkelijk gebeurt in Israël en richting geeft over hoe te bidden in deze situaties. Het spreekt ook in de profetische situatie over de dagen, waarin wij leven en in het bijzonder de plaats van Israël in Gods plannen voor de laatste dagen.

Sound of the Shofar zendt een Gebedsbrief uit en ook een wereldwijd E-mail Alert Network voor onmiddellijke gebedsbehoeften. De brief wordt nu vertaald uit het Engels naar het: Zweeds, Noors, Duits, Spaans, Portugees en Chinees en bereikt 40 landen.
Eliyahu heeft aan de leiding van vele internationale conferenties deelgenomen en heeft een internationale onderwijsbediening in Europa, Amerika, Azië en Afrika over Israël, de volken, de laatste dagen, en Israëls relatie met de Kerk en Gebed.
Hij is ook met gebedsopdracht naar verschillende plaatsen over de hele wereld (Israël, Egypte, Zweden, Engeland, Nederland, Servië, Macedonië, Griekenland, Spanje, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk) gestuurd volgens de Schriften uit Jesaja 66:19: “Ik zal onder hen een teken doen en Ik zal uit hen de ontkomenen zenden naar de volken – naar Tarsis, Pul en Lud, die de boog spannen, naar Tubal en Jawan, de verre kustlanden, die de tijding aangaande Mij niet hebben gehoord noch mijn heerlijkheid hebben gezien – opdat zij mijn heerlijkheid onder de volken verkondigen.” en uit Jesaja 62:10 “Trekt, trekt door de poorten, bereidt de weg voor het volk, baant, baant de weg, zuivert hem van stenen, heft een banier omhoog boven de volken.

Ma. 25 februari, 20.00 uur: Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 26 februari, 20.00 uur : Hattem (met Livestreaming)
Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 27 februari, 20.00 uur : Dordrecht,
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 28 februari, 20.00 uur: Den Haag,
Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Zondag 3 maart spreekt Eliyahu in de Evangelische Gemeente te Ommen. Locatie: de sporthal van multicultureel centrum de Carroussel, van Reeuwijkstraat 5. Aanvang 10.00 uur.

Allen van harte welkom!

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-787">
Hans van Buitenen
Op 26 februari 2013 om 10:03 pm uur

Waar vind ik nu die link naar de live stream?

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-593">
maria
Op 16 december 2012 om 9:41 pm uur

geweldig ik kom in hattem;om sions wil niet zwijgen als gelovige kan je niet anders dan voorbede te doen voor onze oudere broer

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel