Goldberg sr.(r) en David Goldberg (l)

Thema: Zijn de ontwikkelingen in het Midden-Oosten relevant voor iedereen?” Dr. H.H. Goldberg is een holocaustoverlevende en directeur van Lema’an Sion, een voorlichtings- en liefdadigheidsorganisatie die in 1972 is opgericht. De organisatie geeft het blad HASHIVAH (de terugkeer) uit in 70 landen.

Dr. Herbert Hillel Goldberg uit Jeruzalem zal gebeurtenissen van wereldomvattende betekenis uiteenzetten. Als expert van Bijbelse profetieën, conferentiespreker en TV-gast vertelt hij over de hele wereld van Gods liefde en trouw.

David Goldberg is de oudste zoon en zal ook uitleg geven over de tijd waarin wij leven.

Ma. 28 januari, 20.00 uur : Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 29 januari, 20.00 uur: Hattem (met Livestreaming)
Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 30 januari: Dordrecht
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 31 januari: Den Haag
Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.