Activiteiten


The magic of Jerusalem

The Magic of Jerusalem

Israël’s vice-minister voor Buitenlandse Zaken Danny Ayalon (partij Yisrael Beiteinu), heeft een nieuwe videoclip voorgesteld “The Magic of Jerusalem” als een stad die diversiteit combineert met harmonie, moderniteit met geschiedenis, en als een heilige stad die voor de eerste keer in de geschiedenis en onder Israëlische soevereiniteit, Joden, Christenen, moslims, seculieren, religieuzen, jong en oud, samen zij aan zij leven. Als extraatje wordt in de video de onverbrekelijke band aangetoond tussen het Joodse volk en Jeruzalem.

bron: Brabosch.com

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel