torah scroll

Tournee van Bijbelleraar Ariel Keren Or uit Israël bij Pillar of Fire

Thema:  “Jesaja 17: De volgende oorlog in het Midden-Oosten?”

Walter Ariel Keren Or is van geboorte Braziliaans Joods. Zijn ouders zijn de derde generatie van een Joodse familie uit Syrië, Marokko en Nederland.

Walter: “Ik ben een dienstknecht van Yeshua en dien Hem al meer dan 18 jaar in Jerusalem. Ik assisteer als medewerker en dienaar van Yeshua in een Engelstalige bijeenkomst. In mijn dienst hier in Jerusalem breng ik Zijn Woord onder de Arabische moslims, Arabische Christenen, Amerikanen en Joden.

Sinds 1994 ben ik naar veel naties gereisd, zowel van het Afrikaanse continent, Noord-, Zuid- en Midden-Amerika, als naar Europese landen en het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen jaren heeft Yeshua, door Zijn barmhartigheid en genade, mij gezonden naar de Europese naties zoals de Republiek Ierland, Noord-Ierland, Engeland, Wales, Spanje, België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en vele andere landen, een totaal van 40 naties, om daar het evangelie van de genade uit te delen.

De dienst waartoe de Heilige Geest mij heeft geroepen is om te onderwijzen vanuit het perspectief van de Hebreeuwse taal en om het lichaam van Yeshua hun Hebreeuwse identiteit te laten begrijpen om een meer genadevol en vruchtbaar leven te kunnen leiden. Ook onderwijs ik de Hebreeuwse taal aan gelovigen met behulp van de Bijbel.”

Maandag 15 april: Renswoude
Stg. Nachamu Nachamu Ami
Utrechtseweg 4C

Dinsdag 16 april: Hattem (met Live-Streaming)
Emmaüskerk
Dorpsweg 27

Woensdag 17 april: Dordrecht
Opstandingskerk
Groen van Prinstererweg 66

Donderdag 18 april: Den Haag
Vredekerk
Maartensdijklaan 126