Activiteiten


Heeft Iran nu al de rode lijn overschreden?

Een nieuwe video toont satelliet beelden van een zeer waarschijnlijke geheime Iraanse nucleaire en raket opslagplaats.Reza Kahili is een voormalige Iraanse revolutionaire garde officier, lid van de CIA en werd een dubbel agent tegen het Iraanse regime in de jaren 1980 en ’90.

Deze Reza heeft een rapport geschreven en een (Engelstalige) video op You Tube geplaatst met satellietbeelden van de vermeende Iraanse nucleaire wapens en ballistische raketten faciliteit.

Volgens Joel Rosenberg is er een zeer grote kans dat zijn rapport, wat hij afgelopen 21 maart heeft ontvangen, een zeer betrouwbare is.

Deze video toont  de volgende zaken aan:
• De nucleaire opslagplaats is ongeveer vijftien mijl ten noordwesten ligt van de Fordow nucleaire installatie nabij Qom, Iran.
• Het is groter dat de Iraanse Fordow en Natanz nucleaire installaties bij elkaar.
• Het bevat een faciliteit waar Iran kernkoppen ontwikkelt.
• Er zijn meer dan 380 raketten silo’s op de site.
• Een luchthaven is vlakbij gebouwd.
• De site is gekoppeld aan een groot elektrische Netwerk.
• De site wordt omgeven door prikkeldraad en veiligheid torens.

Deze zaken tonen aan dat de situatie in het Midden oosten ernstiger is dan menigeen vermoed en dat Israël niet al te lang kan wachten om in te grijpen.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel