Activiteiten


Steun de actie tegen het labelen van Israëlproducten

Onderteken hier de actie van de Christen Unie.

made-in-israel(R)

ChristenUnie start handtekeningenactie tegen selectief labelen Israel

De ChristenUnie komt in opstand tegen het initiatief van minister Timmermans om producten uit de omstreden gebieden uit Joodse nederzettingen te voorzien van een speciaal label.

Tweede Kamerlid Joël Voordewind: “Wij delen de verontwaardiging die in Israël is ontstaan over deze maatregel. De mogelijke kritiek op Israël kan op tal van landen toegepast worden! Waarom ligt de focus zo eenzijdig op Israël? Krijgen producten uit Gaza, waar de terroristische organisatie Hamas regeert eenzelfde label?”

De selectieve verontwaardiging over Israël moet stoppen. Deze maatregel lijkt volgens de ChristenUnie een eerste aanzet tot een boycot te zijn, daar verzetten wij ons tegen. Daarom begint de ChristenUnie een handtekeningenactie. Zet u alstublieft uw handtekening en laten we deze minister massaal duidelijk maken dat het afgelopen moet zijn met deze vorm van Israël-discriminatie.

bron: website ChristenUnie

Deel dit artikel

5 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-1418">
Atie Boersma
Op 6 augustus 2013 om 10:34 am uur

Ben tegen deze boycot !

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-1041">
Willem
Op 10 mei 2013 om 2:13 pm uur

Sjalom allen,

Zij die het hardst schreeuwen maken zelf optimaal gebruik van Joodse producten en uitvindingen. De medische kennis zou dan teruggebracht worden naar de 15e eeuw. De computertechnologie mogen ze dan helemaal niet meer gebruiken ruim 90% is een Joodse ontdekking/ontwikkeling/uitvinding.

Maar ja die hypocrieten hebben een selectief geheugen en willen maximaal profiteren.
Frappant is dat zij het zelf niet in de gaten hebben.

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-944">
Arnold Norder
Op 15 april 2013 om 12:41 pm uur

Shabbat Sjaloom allen die dit mogen lezen,
ik wilde toch even dit opmerken. Hoorde dit uit een andere bron, dat Yisrael uit haar omliggende landen producten zou verkopen, en dan op deze producten het label, product uit Yisrael zou hebben geplakt. Zo zouden er namelijk ook tulpen uit Ghana of Zambia of één van die landen daar, van NL eigenaren via de NL veiling op de markt zijn gebracht met het label product uit NL, wat dus niet zo was. En wat ik dus heb vernomen zouden er dus buiten de nederzettingen ook producten in omloop zijn geweest of nu nog steeds misschien met een label product uit Yisrael.
Maar ik bekijk het zo, en deze site vermelde het al, hoeveel techniek alleen al komt er niet uit Yisrael of uit bij de mensen van Yisrael vandaan. Of dit nu dan ook daadwerkelijk uit het land zou komen vind ik dan niet relevant. Maar wel dat dit alles mede door mensen van het land Yisrael aan ons is gegeven . zie https://pillaroffire.nl/2012/04/israel-bestaat-64-jaar-64-uitvindingen-bekijk-de-video/
Ik weet nu ook dan dat de wereld er een probleem van heeft gemaakt, door dat de tulpen uit Afrika nu ze gelabeld zouden worden met een NL label, veel meer waar zouden zijn op de markt.
En er dus grof geld mee zo verdiend worden. Maar dan stel ik toch deze vraag, zou Yisrael dit op deze manier dan ook doen. Om er vervolgens grof geld mee te willen verdienen.
Zo dit de reden zijn voor bv de regering van Yisrael. Wij weten toch als christenen, dat er zeker mensen producten van Yisrael kopen omdat zij misschien dan denken dat ze iets goeds kopen.
Want het is Gods volk toch, en door om moet het wel goed zijn?
Maar ik wacht wel af wie er nog hier op zullen RE.
Voor nu Zijn Shabbat (Rust) Sjaloom(Vrede) toegewenst.

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-948">
  jackvandertang
  Op 16 april 2013 om 7:51 am uur

  Beste Arnold,

  Als Israël producten koopt in andere landen en doorverkoopt, is dat niet verkeerd.
  Als Israël dit ook doet en deze producten een label geeft alsof het vanuit Israël komt, dat lijkt me erg sterk.
  Wees voorzichtig want er staan vele leugens over Israël op het internet. Volgens mij is het verhaal wat je gehoord hebt ook zo’n leugen.

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-835">
Hans van Veldhuijzen
Op 15 maart 2013 om 2:33 pm uur

Het Israël bashen moet stoppen!!! Weg met die eenzijdige berichtgeving over Israël!!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel