Activiteiten


25 mei t/m 2 juni 2013 Richard en Carolyn Hyde

Richard_Carolyn_Hyde_RGB_72dpi_8x10cm

Richard Hyde is oprichter en voorzitter van Heart of God Ministries. Zij brengen een boodschap van de Schriften over Gods hart voor Israël, Zijn plannen en doelen voor de Kerk en Israël en wat God aan het doen is in Israël vandaag. Carolyn Hyde dient door middel van aanbiddingsmuziek in het Engels en Hebreeuws en brengt getuigenissen van het werk van God in Israël. Carolyn, die heeft gediend als geestelijk voorzitter van de Unie van Messiasbelijdende Joodse Gemeenten, heeft vele aanbiddingsliederen in het Engels en Hebreeuws geschreven en heeft bovendien vijf CD’s opgenomen. De twee recentste CD’s, geproduceerd in Israël, zijn “Deep Calls to Deep” en “The Latter Rain”.

Naast het verspreiden van het Goede Nieuws in Israël en het bevorderen van Aliyah reizen Richard en Carolyn regelmatig naar de VS, Duitsland en elders om te spreken en te dienen door het Woord en aanbidding, in gemeenten en huisgroepen. Ook zijn ze actief in hulpverlening aan ouderen, weduwen en wezen, met name de geloofsgenoten.

Richard en Carolyn Hyde richtten in 1990 in San Antonio, Texas de Messiaanse Beth Simchagemeente op. Van 1990 tot 2000 diende Richard als ouderling en Thora-leraar en Carolyn leidde er de aanbidding.

In 2000 riep God hen om naar Duitsland te verhuizen om verzoening tussen Joden en Duitsers te bevorderen. De Here opende deuren voor hen om te spreken in kerken en scholen in het hele land, en een gemeente te stichten in München.

In 2003 riep de Here hen op een wonderbaarlijke manier om Aliyah te maken en uit Duitsland thuis te komen in Israël. Sindsdien hebben Richard en Carolyn geholpen bij het stichten van twee nieuwe Messiaanse gemeenten in Israël en ze gaan nu biddend rond met een team in de hoop een andere gemeente te kunnen stichten in de Jordaanvallei. Ze hebben hun geestelijk thuis in Ohalei Rachamiem, Tents of Mercy (Tenten van Barmhartigheid).

Informatie: https://heartofg-d.org/

Zaterdagmorgen 25 mei: Nieuw Lekkerland, 11.00 uur, Raadhuisplein 1

Zaterdagavond 25 mei: Lelystad, 20.00 uur, Meerkoetenweg 18

Zondagavond 26 mei: Enschede, 20.00 uur, De Bethelkerk, Jan Harm Boschstraat 30

Maandagavond 27 mei: Renswoude, 20.00 uur
Stg. Nachamu Nachamu Ami
Utrechtseweg 4C

Dinsdagavond 28 mei: Hattem (met Live-Streaming), 20.00 uur
Emmaüskerk
Dorpsweg 27

Woensdagavond 29 mei: Dordrecht, 20.00 uur
Opstandingskerk
Groen van Prinstererweg 66

Donderdagavond 30 mei: Den Haag, 20.00 uur
Vredekerk
Maartensdijklaan 126

Zaterdag 1 juni: Emmeloord, 10.00 uur, Messiaanse gemeente Tesjoeva, buurthuis “De Erven”, Amstelland 2

Zaterdag 1 juni: Hooghalen, 20.00 uur, St. Petach Tikvah, Oosthalen 5

Zondag 2 juni: Rotterdam, 13.00 uur,
Levend Woord Gemeente, Breepleinkerk,
Van Malsenstraat 104

 

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel