Activiteiten


21 t/m 28 juni David Silver op tournee

Silver-David en Josie-02

David Silver is van de Out of Zion Ministries in Mt. Carmel, een bediening die zich naast het uitreiken naar Joodse gemeenschappen, ook richt op onderwijs en bemoediging voor de Kerk, om hen aan te moedigen in hun roeping om te helpen Israël thuis te brengen.

David Silver, zijn vrouw Josie en hun twee zonen Stefan en Jordan werden geboren in Auckland, Nieuw-Zeeland.  Josie werd wedergeboren in 1986 en David volgde spoedig in 1987. Al snel na zijn bekering ontdekte David de ware betekenis van het Messiaanse-Jood zijn. Aan het eind van 1991, voelde David dat de Heilige Geest hem leidde om zijn familie te ontwortelen en naar Israël, het land van zijn voorvaderen te emigreren.
De familie Silver woont nu op Mt. Carmel en neemt deel aan de Carmel Assembly. In 1995 reisden David en Josie naar Moskou om in een outreach aan de Joodse inwoners van die stad deel te nemen Daarna volgden soortgelijke gebeurtenissen in Moldavië en Letland. Terwijl ze in Letland waren, sprak de Heer tot David en plaatste de visie OUT of ZION Ministries stevig in zijn hart.

Aanvankelijk was het de visie om de schrift in Jesaja 2:3 te vervullen: “want uit Sion zal de wet uitgaan en des HEREN woord uit Jeruzalem”; om Gods oproep aan Israël als Zijn uitverkoren volk te vervullen om een licht voor de volken te zijn; om teams met Israëli’s uit te zenden naar de volken, met name die met grote joodse gemeenschappen, om hen aan te moedigen; om het Woord van de Heer aan eerst de Jood en ook aan de heidenen te verkondigen.
Binnen een paar weken na de oprichting van OUT of ZION Ministries waren David en zijn collega, de Joodse evangelist Jeff Bernstein, al bezig met het organiseren en leiden van Joodse outreachfestivals in de Russische steden Samara en Moermansk.

Terwijl zij grote afstanden reisden en veel moeilijkheden het hoofd moesten bieden bij het werken in de voormalige Sovjet-Unie, sprak de Heer weer tot David en toonde hem, dat Hij in feite de heidenen had geroepen om Hem te helpen bij het terugbrengen van het Joodse volk naar Israël en dat het zijn plan voor de Kerk was het Joodse volk op te wekken terug te keren naar hun God. (Romeinen 11:11.)

David heeft nog steeds een sterke visie voor Joodse evangelisatie, maar is ook gestart met een cursus om te proberen de Kerk over haar joodse wortels en haar verhouding en verantwoordelijkheid ten opzichte van Israël en het joodse volk en de betekenis van de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten voor de eindtijdgebeurtenissen van de Bijbel te onderwijzen.
David reist nu uitgebreid om cursussen te houden en heeft met kerken en gebedsgroepen in 37 landen gesproken, met als doel bewustwording van christenen voor de profetische betekenis van Israëls wedergeboorte en de roeping van Christenen uit de heidenen om samen te werken met de Heer als Hij de restauratie van Israël voltooit in voorbereiding voor de tweede komst van de Messias.

David is ook bezig met het vervullen van zijn roeping als evangelist voor de volken en heeft een ‘Israël gecentreerde’ boodschap van het Evangelie gepredikt in Samoa, India, Maleisië en Kenia, en daarbij meerdere honderden mensen ontmoet, die kwamen om voor de eerste keer een verbintenis met de Heer aan te gaan.

https://www.outofzion.org/

Za. 22 juni, 10.30  – 16.00 uur  Den Haag

conferentie over “Israël, de Kerk en de Eindtijd”

Zo. 23 juni   20.00 uur  Tiel

Gereformeerde kerk, Doctor Schaepmanstraat 23, info: 06-55101663

Ma. 24 juni, 20.00 uur : Renswoude

Stg. Nachamu Nachamu Ami,
Utrechtseweg 4C

Di. 25 juni, 20.00 uur: Hattem (met Livestreaming)

Emmaüskerk, Dorpsweg 27

Woe. 26 juni: 20.00 uur Dordrecht

Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 27 juni: 20.00 uur Den Haag

Vredekerk, Maartensdijklaan 126

Aanvang: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Deel dit artikel

13 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-1253">
Karin de Ruiter
Op 29 juni 2013 om 11:10 pm uur

We hebben de live streaming enorm gemist! Jammer, volgende keer beter. Kunnen we een cd/dvd bestellen ofzo?
Mvg, Karin

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-1233">
fokko
Op 23 juni 2013 om 7:36 pm uur

J will thank David and Josie for this beautiful
testimony over Israel and what Yeshua does in this land. May God Bless you on your trip in Holland and may be seen we us soon as possible.
Jack ook een dankwoord naar jou toe met jou vrouw en medewerkers heel veel dank het was een enorme gezegende dag . Het filmje op you-tube dat het zo goed verwoorde dat als de gemeente aan blok voor Israel bid en de hemel bestormen zoals David dit zo mooi verwoorde de raket aanvallen het doel niet bereiken en oplossen.Groeten fokko

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-1224">
Raquel van de Raa
Op 21 juni 2013 om 9:09 am uur

Is de aanvang tijd van alle diensten hetzelfde?
Ik hoop in Dordrecht te kunnen gaan woensdag.
En die live stream dinsdag, wat heb ik nodig om die te kunnen zien?
God zegene jullie, dat deze avonden tot een groot
Zegen zal leiden.
Shalom Raquel Vd Raa

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-1206">
Heleen Hageman
Op 11 juni 2013 om 11:20 pm uur

Ik wil ook graag 22 juni komen!

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-1073">
Janny Bunschoten
Op 12 mei 2013 om 8:39 pm uur

Ik wil ook graag komen

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2 parent" id="comment-1074">
  jackvandertang
  Op 12 mei 2013 om 8:51 pm uur

  Beste Janny, je bent van harte welkom. gr, Jack van der Tang

   li class="comment even depth-3 parent" id="comment-1222">
   Janny Bunschoten
   Op 20 juni 2013 om 9:29 pm uur

   En nu gaat het toch niet. De enige tante van de familie wordt zondag 92 jaar en gaat het zaterdag vieren. Ik kan en wil daar niet ontbreken.Wordt de dag opgenomen en zou ik dan toch kunnen horen wat ze onderwezen hebben?
   Voor jullie allemaal een heel goede dag gewenst.
   Shalom, Janny Bunschoten

   li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-3" id="comment-1223">
   jackvandertang
   Op 21 juni 2013 om 7:58 am uur

   Beste Janny, Een fijne dag gewenst en de bedoeling is dat het onderwijs wordt opgenomen. hgr, Jack

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 parent" id="comment-995">
Wim en Marga
Op 2 mei 2013 om 1:02 pm uur

Shalom Jack,

Fijn hoor al die Israel avonden! We zouden ook graag naar de bijeenkomst van 22 juni in Den Haag komen. Kun je je daarvoor opgeven? met vriendelijke groeten, Wim en Marga.

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-996">
  jackvandertang
  Op 2 mei 2013 om 1:07 pm uur

  Hallo Wim en Marga,
  het staat genoteerd. Fijn dat jullie komen. Nadere info volgt later.
  groet, Jack van der Tang

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-887">
maria
Op 25 maart 2013 om 8:05 pm uur

zijn er ook mensen die vanuit deventer gaan?
ik hoor het graag

shalom maria

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-891">
  jackvandertang
  Op 26 maart 2013 om 7:55 am uur

  Shalom Maria, we hebben ook de mogelijkheid dat je op de dinsdagavond Live via internet mee kunt kijken. Dan kun je met meerdere mensen de avond thuis of ergens anders meemaken. Laat maar horen.

li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-807">
Adri Bos
Op 6 maart 2013 om 10:49 am uur

Mijn vrouw en ik willen graag naar de bijeenkomst op 22 juni in Den Haag komen. Is het adres voor deze dag ook de Vredeskerk?
Wij zijn 3 keer in de Carmel Assembly. Wij hebben gemerkt hoe de Heilige Geest in de Kehilat HaCarmel aan het werk was. Wij zijn zeer benieuwd naar deze dag in juni. Wilt u, indien mogelijk, hierover meer informatie naar mij doorsturen?
Shalom,
Adri Bos

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel