Activiteiten


Zat. 22 juni, Den Haag: conferentie “Israël, De Kerk & Eindtijd”

Out of Zion-site-us

Op zaterdag 22 juni a.s. organiseert Pillar of Fire een conferentie over dit belangrijke onderwerp. Spreker zal die dag zijn David Silver, van Out of Zion Ministries.

Deze bediening richt zich naast het uitreiken naar Joodse gemeenschappen, ook op onderwijs en bemoediging voor de Kerk, om hen aan te moedigen in hun roeping om te helpen Israël thuis te brengen. David wil de Kerk onderwijzen over haar Joodse wortels en haar verhouding tot en verantwoordelijkheid ten opzichte van Israël en het Joodse volk, en de betekenis van de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten met betrekking tot de eindtijd zoals de Bijbel die beschrijft.

Locatie: gebouw De Bron (Leger des Heils),
Pisuissestraat 9, Den Haag (Loosduinen).
Tijd: van 10.30  – 16.00 uur.
Opgave vooraf wenselijk ivm het aantal beschikbare plaatsen en de catering – graag via info@pillaroffire.nl.

Silver-David en Josie-02

Info over David en Josie Silver: https://www.outofzion.org/

Op zondag 23 juni t/m donderdag 27 juni zullen David en zijn vrouw Josie op toernee zijn door ons land. Zie voor plaatsen en tijden het bericht elders op de site (of: klik hier)

Deel dit artikel

3 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-1559">
pieter en wilma
Op 7 september 2013 om 6:48 pm uur

Beste broeder, zuster,

Zijn er bandopnames gemaakt, graag zouden we deze beluisteren. Geweldig dat Gds Geest bezig is om verbroedering te bewerkstelligen om zo tot een eenheid te worden,

Shalom

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-1202">
Judy Andres
Op 9 juni 2013 om 5:42 pm uur

Ook ben ik helemaal eens met Paulien ! Beste Paulien, hopelijk zal meer in de lichaam van de Heer bidden dat Pillar of Fire zal uitbreiden volgens de wil van de Vader. Ik geloof dat de tijd aangebroken is voor de kerk haar joodse broers en zusters te ontvangen. Ik
heb gezien, naar gebed, dat de eerste doorbrak in Enschede heeft plaats gevonden afgelopen 26 Mei. Het is de eerste keer dat een kerk Bethel kerk haar deuren open deed in mijn woonplaats voor Heart of God ministry vanuit Israel !

Praise Adonai !

Shalom en zegen Judy

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-1196">
Paulien
Op 8 juni 2013 om 9:01 am uur

Jammer dat dergelijke dingen zo vaak in Den Haag/ westen plaats vinden….

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel