Activiteiten


Toernee Iris Bouwman en Janny Holster 16 t/m 19 dec.

IrisBouwman_Janny HolsterJanny Holster en Iris Bouwman wonen in Hatseva, Israël. Ze zijn afkomstig uit Nederland en hebben 20 jaar in West-Papoea gewoond en gewerkt. In 2003 werden ze naar Jeruzalem geroepen. Van 16 t/m 19 december a.s. spreken ze in vier plaatsen. Hun thema zal zijn “Israël, een geheimenis”.Toen Iris elf jaar oud was, zei de Heer tegen haar:
“Ik zal je zenden naar het einde der aarde om daar het evangelie te verkondigen en dan zal het einde komen. Jij zult het einde zien en je zult zien dat Israël een belangrijke rol zal spelen in de Eindtijd.”

Samen met Janny is ze naar de vier hoeken der aarde gereisd om het Evangelie te brengen, en te onderwijzen over Gods plan met Israël.
“We hebben een aantal jaren diep in het binnenland van Papua gewerkt, waar we in 1987 voor het eerst contact legden met de Bauzi stam. In 1995 zijn we door de Heer gebruikt in een bijzondere opwekking in Papua, die de deur opende om meer te onderwijzen over Gods plan met Israël en hoe hij gelovigen uit alle natiën in Zijn plan betrekt. De boodschap dat een volk eens niet geliefd was, maar nu wel geliefd en deel geworden is van Gods volk, sprak tot het hart van de Papua’s. Zij begonnen Gods bedoeling met Efraïm als gelovigen uit de natiën te begrijpen en ook het belang van de relatie met Juda. Nadat we in 2003 naar Israël zijn verhuisd zijn we begonnen bruggen te slaan tussen de volken en Israël.  De verschillende inheemse volken, die we hebben mee mogen nemen naar Israël, zijn een profetisch teken geworden van de vervulling van Gods plan.”
Info:

Ma. 16 december: Renswoude
Rehobothzaal, Taets van Amerongenweg 66

Di. 17 december: Hattem
Emmaüskerk, Dorpsweg 27 (met live-streaming)

Woe. 18 december: Dordrecht
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66

Do. 19 december: Den Haag
Pillar of Fire, Kerketuinenweg 10 (let op, nieuwe locatie! In een groen gebouw.)

Aanvang avonden: 20.00 uur. Om 19.30 uur is er koffie/thee.

Deel dit artikel

5 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-61370">
Liesbeth van der Hoop
Op 19 september 2018 om 4:41 pm uur

Ik heb gelezen dat er een reeks van lezingen van Iris en Janny is die dit jaar 2018, van juni tot augustus, meen ik, zijn opgenomen. Hoe kan ik deze lezingen beluisteren?

  li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2 parent" id="comment-61375">
  Jack van der Tang
  Op 25 september 2018 om 1:53 pm uur

  Beste Liesbeth: Dit is de link:
  Succes met luisteren.

   li class="comment even depth-3" id="comment-61381">
   Liesbeth van der Hoop
   Op 29 september 2018 om 2:41 pm uur

   Beste Jack, Hartelijk dank voor de link! Ik heb inmiddels al een paar delen beluisterd.

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-3260">
loes van es
Op 29 december 2013 om 10:13 pm uur

hallo ik heb jullie prachtige verhaal over jullie leven gehoord op de lifestream en later heb ik op jullie syte gekeken over wat jullie aan profetie in Amerika gaan uitspreken, maar ik zie dat jullie niet verder dan over 2011 hebben beschreven over wat God op jullie weg brengt.
misschien hebben jullie ook een andere syte waar jullie het laatste nieuws op plaatsen, ikzelf heb ruim 4 maanden als vollunteer in Jerusalem gewerkt en herken de wonderen die God wekelijks deed bewerken, ook ken ik een jonge man die nu op de muren in Jerusalem mag/moet proclameren net als Bart, inderdaad het leven met de Vader is nooit saai, God.s sjaloom over jullie leven en werk. loesrael@hotmail.com

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-2585">
desiree torn
Op 8 november 2013 om 8:48 pm uur

Shalom Lieve vrienden,graag wil ik 19 december komen in Den Haag.
Wat fantastisch dat jullie weer naar Nederland komen, met de daarbij jullie laatste nieuws en ontwikkelingen in Israel en het wereldgebeuren!
Ik verheug mij al!!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel