Activiteiten


Israëlische reisgids Ayalla Zion spreekt 20 januari in Den Haag

Ayalla Zion

Ayalla Zion is misschien wel de gezelligste reisgids die je kunt treffen als je een reis maakt door Israël. Op uitnodiging van Christenen voor Israël is ze enkele weken in Nederland. Op maandag 20 januari spreekt ze in het gebouw van Pillar of Fire in Den Haag.  Ze zal spreken over het thema “Bewoners van Zion: een voorrecht of een lot?” en ook veel mooie beelden van het huidige Israël laten zien.Ayalla is geboren en getogen in de Achterhoek en woont al jaren in Israël. Sinds 1980 is ze een gediplomeerde gids en heeft intussen veel ervaring met toeristen uit allerlei landen, ook Nederland. Behalve Nederlands spreekt ze Engels, Duits en Hebreeuws. Haar liefde voor het land zit diep. Zo liep ze de complete Israëltrail, een wandelpad dat heel Israël doorkruist. Als gelovige Jodin geeft ze haar visie op Israël en het is een bijzondere ervaring om met haar al wandelend of reizend per touringcar het land te verkennen. Ze zegt: “Er is geen groter gebeuren, zoals in de Bijbel aangekondigd, dan de verstrooiing van het Joodse volk over de hele aarde naar alle volkeren, en nu ook de aangekondigde terugkeer van de Joden vanuit al die volkeren naar hun eigen land Israël.  Al hebben vijanden van Israël nog zo hun best gedaan om het land en het volk van de aardbodem te laten verdwijnen, Israël keert terug en heeft een eigen staat. Israël bestáát en is in korte tijd vanuit het niets uitgegroeid tot een modern westers land met heel veel kennis op allerlei gebied zoals defensie, hightech, medische wetenschap, landbouw en waterbeheer.” Op de avond zelf is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook is er verkoop van producten uit Israël.

De avond vindt plaats in het gebouw van Pillar of Fire in Den Haag, Kerketuinenweg 10.
Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is vrij.

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-3450">
marian rutten
Op 12 januari 2014 om 6:47 pm uur

Ook ik heb Ayalla op een geweldige fijne manier mee mogen maken tijdens de 11 daagse Hartland reis in Israël van Christenen voor Israél j.l. 28 okt. 2013. Ik had me geen betere reisleidster kunnen wensen, het voelde zo goed en vertouwd, ook is zij op een grappige manier gevat en adrem :) Zij is door God geroepen om mensen op een enthousiaiste manier Israël te laten zien én voelen. Hartelijke groet en Gods zegen. Marian.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel