Verwoesting in Amerika

Treft een ramp Amerika wanneer het pressie uitoefent op Israël… Dit verband zal u doen schrikken !

(Geplaatst op 14/01/2014 op Jewsnews, vertaling door A.L. Monster)

Omdat momenteel de minister van Buitenlandse Zaken Kerry op korte termijn pertinent tot een overeenkomst wil komen tussen Israël en de Palestijnen, zet Amerika daarbij Israël onder zware druk, daarom willen wij u wijzen wat de gevolgen zullen zijn voor de VS. We hebben dit artikel overgenomen van JewNews ter waarschuwing (redactie Pillar of Fire).

“Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt zal Ik vervloeken, en met u zullen alle geslachten des aardbodems gezegend worden.” (Genesis 12:3) Nummer 1. 30 oktober 1991 – Het Slotakkoord

President George H. Bush bevorderde en ondertekende trots het beruchte Slotakkoord op de vredesconferentie in Madrid op 30 oktober 1991. Het Slotakkoord werd bestempeld als een “Land voor Vrede” akkoord, en eiste dat Israël haar land toekende aan de Palestijnse moordenaars en terroristen in ruil voor vrede. Het perverse Oslo voorstel was eenvoudig: geef ons uw land en we zullen stoppen je te doden.

31 oktober 1991 – de volgende dag – De Perfecte Storm slaat toe. Een zeer zeldzame enorme storm begint in het noorden van de Atlantische Oceaan, hij verplaatst zich van oost naar west (verkeerde richting voor de beweging van stormen – ofschoon in de Bijbel, de Heilige Geest en de geschiedenis van oost naar west bewegen). Deze storm was zo ongewoon en in strijd met “moeder natuur”, dat hij werd vereeuwigd door het boek The Perfect Storm van Sebastian Junger en later in een populaire film. Amazon zegt van het boek The Perfect Storm, “Meteorologen noemden de storm die de oostkust van Noord-Amerika raakte in oktober 1991, een “perfecte storm” omwille van de zeldzame combinatie van factoren, die hem creëerden. Voor alle anderen was hij een perfecte hel. In The Perfect Storm noemt auteur Sebastian Junger voor de lezer de meteorologische omstandigheden op, die de “storm van de eeuw” creëerden en de impact, die de storm had op veel mensen, die erdoor getroffen werden.”

Interessant, één van de eerste plaatsen, de door The Perfect Storm getroffen werden, was Kennebunkport, Maine. Golven van meer dan 9 meter hoogte wierpen het huis omver van raadt eens wie – President George H. Bush, de aanstichter van het Slotakkoord.

Nummer 2. Het tweede indrukwekkende “toeval”….

23 augustus 1992

Een jaar later pakte president Bush letterlijk de stukken uit Oslo en probeerde Israël opnieuw te beroven. Op een vergadering in Washington DC probeerden Bush en zijn bemanning weer de fictieve “land voor vrede” overeenkomst uit Madrid te “verkopen”.

23 augustus 1992 – Op dezelfde dag – Orkaan Andrew bezoekt Florida

Orkaan Andrew vernietigt en verbrijzelt in Florida. Andrew veroorzaakt meer dan $ 30 miljard schade, terwijl hij meer dan 180.000 woningen vernietigde. Op dat moment was Andrew de ergste natuurramp die Amerika ooit raakte.

Nummer  3… een ander “toeval”

16 januari 1994

President Bill Clinton ontmoet de Syrische president Hafez el-Assad, terrorist en Israëlhater, in Genève. Ze praten over een vredesakkoord met Israël, dat ook het opgeven van de Golanhoogten door Israël omvat.

17 januari 1994 – minder dan 24 uur daarna – Aardbeving van 6.9 doet Californië wankelen

Minder dan 24 uur na deze ontmoeting doet een krachtige aardbeving met een kracht van 6.9 Zuid-Californië wankelen. Deze mysterieuze aardbeving, gecentreerd in Northridge, is de tweede meest vernietigende natuurramp, die de Verenigde Staten treft, achter de orkaan Andrew.

Nummer 4. Een ramp van een andere soort, maar destructief precies hetzelfde… Impeachment.

21 januari 1998

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontmoet president Clinton in het Witte Huis en wordt koel ontvangen. Clinton en minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright weigeren om met hem te lunchen.

21 januari 1998 – op dezelfde dag – barst het “Monica Lewinsky-schandaal” los.

Na afwijzing door Clinton van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, breekt later diezelfde dag, het Monica Lewinsky-schandaal los en het vernietigt het presidentschap van Clinton en dat resulteert in zijn impeachment (procedure tot afzetting).

 Nummer 5… 28 september 1998

Minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright eindigt de laatste details van een overeenkomst, die van Israël eist om 13 procent van Yesha (Juda en Samaria) op te geven. President Bill Clinton ontmoet Yasser Arafat en Netanyahu in het Witte Huis om een ​​andere Israël “land voor vrede” misleiding af te ronden. Later richt Arafat zich tot de Verenigde Naties en verklaart een onafhankelijke Palestijnse staat per mei 1999.

28 september 1998 – Dezelfde dag – Orkaan George treft de Gulf Coast

Orkaan George kastijdt de Gulf Coast met een windsnelheid van 177 km/h en rukwinden tot 280 km/h. De orkaan bereikt de kust en verliest snelheid totdat de overeenkomst is afgerond en Arafat zich tot de VN richtte. Toen brak de orkaan los en veroorzaakte $ 1 miljard schade. Op het exacte tijdstip, dat Arafat uit de VS vertrekt, begint de storm te verdwijnen.

Nummer 6 op de lijst van “toevalligheden”…

15 oktober 1998

Arafat en Netanyahu ontmoeten elkaar op de Wye River Plantage in Maryland. De gesprekken zijn gepland om vijf dagen te duren geconcentreerd op het opgeven door Israël van 13 procent van Yesha (Juda en Samaria). De gesprekken worden verlengd en eindigen op 23 oktober.

17 oktober 1998 – Twee dagen later – Texas wordt getroffen door tornado’s

Op 17 oktober treffen zware stormen en tornado’s het zuiden van Texas. De regio van San Antonio wordt overstelpt met regen. De regen en overstromingen in Texas gaan door tot 22 oktober en verdwijnen vervolgens. De overstromingen teisteren 25 procent van Texas en laten een miljard dollar schade over. Op 21 oktober, verklaart Clinton dit deel van Texas tot een groot rampgebied.

Nummer 7 Een Financiële Ramp… (op 2 na slechtste dag in financiële geschiedenis)

30 november 1998

Arafat arriveert opnieuw in Washington voor een ontmoeting met president Clinton om geld los te krijgen voor een Palestijnse staat met Jeruzalem als hoofdstad. Een totaal van 42 andere naties waren in Washington vertegenwoordigd. Alle volken kwamen overeen om Arafat 3 miljard dollar hulp te geven. Clinton beloofde $ 400 miljoen en de Europese naties $ 1,7 miljard.

30 november 1998 – Dezelfde Dag – Financiële Ramp

Het Dow Jonesgemiddelde daalt 216 punten en op 1 december had de Europese markt zijn derde slechtste dag in de geschiedenis. Honderden miljarden marktkapitalisatie werden weggevaagd in de VS en Europa.

Nummer 8… “Toeval” 
12 december 1998

President Clinton arriveert in de door Israël beheerste betwiste gebieden om een ander “land voor vrede” fiasco te bespreken.

12 december 1998 – Dezelfde dag – Clinton afgezet

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt over vier artikelen van impeachment (procedure tot afzetting) tegen president Clinton.

Nummer 9 in de lijst van “Toevallen”.

3 mei 1999

Yasser Arafat heeft het plan een persconferentie te houden om een ​​Palestijnse staat af te kondigen met Jeruzalem als hoofdstad.

3 mei 1999 – Dezelfde dag – Krachtige stormen in Oklahoma en Kansas

Het krachtigste tornado stormsysteem ooit treft de Verenigde Staten en geselt Oklahoma en Kansas. De winden worden geklokt op 508 km/h, de snelste windsnelheid ooit gemeten. Arafat stelt zijn aankondiging uit tot december 1999 op verzoek van vriend president Clinton. In zijn brief aan Arafat prijst Clinton Arafat en moedigt hem aan in zijn “aspiraties voor zijn eigen land.”

Dit is  nummer 10 “Ook Toeval?”

8 juni 2001

President George W. Bush stuurt secretaris Tenet naar Jeruzalem om zijn ´routekaart naar vrede” te bevorderen, de voortzetting van het mislukte Slotakkoord.

8 juni 2001 – Dezelfde dag – Tropische storm Allison treft Texas

De tropische storm Allison treft Texas, de thuisstaat van president George W. Bush. Allison veroorzaakt meer dan $ 7 miljard schade en sluit George Bush Airport gedurende twee dagen. Allison blijft gedurende vijf lange dagen. Wanneer Tenet Jeruzalem verlaat, komt Allison tot rust.

Nummer 11. 23 augustus 2005…..

Dit was een van de droevigste dagen, terwijl ik keek en luisterde, hoe Joden worden verdreven uit hun huizen in de mooiste plaatsen….

Gush Katif was paradijs. En het werd verwoest door hen, die het overnamen.

Israël voltooide de evacuatie van de Gazastrook en gaf het aan de Palestijnen. De ontruiming kwam rechtstreeks van de “routekaart naar vrede” van president Bush.

Vernietiging leidde naar een ander “toeval”….

Dit was hoe een Amerikaan de storm zag……

23 augustus 2005 – Op dezelfde dag – verschijnt de tropische storm Katrina

23 augustus, een kleine onbeduidende tropische storm genaamd Katrina verscheen langzaam in de Atlantische Oceaan onder de Bahamas. Vanaf haar begin verklaarden meteorologen, dat de VS niets hadden te vrezen. Katrina had weinig kracht en de computervoorspellingen hielden Katrina rustig rondcirkelend in de Atlantische Oceaan. De computermodellen uitdagend, draaide Katrina naar het zuidoosten, schraapte de zuidpunt van Florida en dan met de wraak van een op hol geslagen goederentrein nam Katrina een ​​onverwachte wending in de warme Gulf Coast. Meteorologen, die het ongebruikelijk pad van Katrina bijhielden bestempelden Katrina als één van de meest bizarre orkanen in de geschiedenis.

29 augustus 2005 – De orkaan Katrina treft New Orleans

Katrina snelde rechtstreeks naar New Orleans en benutte elk moment dodelijke kracht. Registreerde letterlijk windkracht “buiten de schaal” Op maandag 29 augustus, keek de natie met afgrijzen, terwijl dodelijke Katrina sloeg en de fragiele Gulf Coast afslachtte. Vernielzuchtige Katrina liet mooie huizen als stapels waardeloos afval achter. Dodelijke Katrina gooide lichamen als zwerfvuil langs de snelweg. Toen Katrina haar dodelijke missie eindigde, was Amerika getroffen door de ergste ramp in haar legendarische geschiedenis. Toen ik de duizenden verwoeste huizen zag, bleef mijn geest teruggaan naar die in de V.S. bestelde bulldozers, die de Joodse huizen in de Gazastrook vernietigden. Toen ik de duizenden en duizenden burgers van de Verenigde Staten zag, die uit hun land werden geëvacueerd, kon ik mijn gedachten er niet van weerhouden te denken aan het Joodse volk, dat huilde en letterlijk smeekte om in hun land te kunnen blijven. Amerika vond geen genade voor het Joodse volk. . .

Zonder genade… walste Katrina volledig tienduizenden woningen plat. Katrina “evacueerde” volledig de gevierde stad New Orleans. Honderdduizenden zijn dakloos, hulpeloos en hopeloos. De grootste verplaatsing van Amerikaanse burgers in de geschiedenis deed zich voor. De schatting is, dat er meer dan 10.000 mensen dood zijn. Meer dan 400.000 banen werden weggevaagd. President Bush heeft van het Congres $ 50 miljard gevraagd voor de eerste ronde van de dure rekening van Katrina. Schattingen zijn, dat de eindafrekening van Katrina – meer dan $ 150 miljard zal bedragen.

De meeste verslaggevers beschreven de naweeën van New Orleans erger dan alles wat ze ooit hebben gezien.

Zou het misschien waar zijn wat er geschreven staat?
Dat Hashem echt waakt over zijn eigen kleine Land…

“Zij zeggen: Komt, laten wij hen als volk verdelgen, zodat aan de naam van Israël niet meer wordt gedacht.

“Vervolg hen zó met uw storm, verschrik hen met uw wervelwind.”  (Psalmen 83: 5, 16)

Artikel trefwoorden: