Activiteiten


Concert Ted Pearce 16 maart Den Haag

TedPearce_01_van culturalxchange-infoOp zondagavond 16 maart 2014 komt de uit Texas afkomstige zanger/schrijver/gitarist Ted Pearce met zijn band een concert geven in Den Haag.

Ted Pearce komt met een 5-koppige band. De muziekstijl is te omschrijven als opgewekte Messiaanse praise- en aanbiddingsmuziek. Bekende nummers zijn o.a. “Zealous Over Zion” en “Hallelu Et Adonai (Praise the Lord)”. Ook komen mee “Watchman”, en Jamie Hilsden. Laatstgenoemde dient als jongerenwerker en muzikaal leider in de King of Kings gemeente in Jeruzalem. Hij speelt een grote rol in nieuwe Messiaanse muziek in Israël, vergelijkbaar met “Opwekking” in Nederland. Zie hier voor een interview met hem. JamieHilsden_site King of Kings Community

Het concert zal  plaatsvinden in de Vredekerk,
Maartensdijklaan 126 te Den Haag.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Zaterdag 15 maart 19.30uur is er ook een concert In het ‘KEERPUNT’ gebouw
A.J.Ernststraat 302,  1082 LT Amsterdam  http://www.shiloach.nl

Ted Pearce is ook de internationaal directeur van de March of Remembrance. Hierin liepen nakomelingen van Duitse Wehrmachtsoldaten, SS en politiemensen samen met Poolse nakomelingen van oorlogsslachtoffers 1000 km door Polen, als verzoening en als statement tegen anti-semitisme en vóór Israël. 270 gasten uit Duitsland, de VS en Israël deden hieraan mee.
In Auschwitz, Kielce, Treblinka en vele andere plaatsen werden herdenkingen gehouden waaraan 800 mensen deelnamen. Deze March of Life (Mars van het Leven) kreeg veel aandacht in de media. (NB. Dit is iets anders dan de jaarlijkse March of the Living – PoF).

Voor meer info over Ted Pearce:
www.tedpearce.com

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel