Activiteiten


Vasten en Bidden voor Israel en Netanyahu: 27 feb – 1 maart

Drie dagen vasten en gebed voor Israël

Gezien de enorme druk op Israël en premier Netanyahu momenteel in het zogenaamde “vredesproces” organiseren we drie dagen vasten en gebed.

Gods Woord is duidelijk, het Land mag niet verdeeld worden:

Bidden bij de Kotel

Bidden bij de Kotel

“en Ik zal aldaar met hen in het gericht treden ter oorzake van Mijn volk en van Mijn erfdeel Israël, dat zij onder de volken verstrooid hebben, terwijl zij Mijn land verdeelden,” – Joel 3:2.

De drie dagen van gebed en vasten voor Israël en haar regering willen we houden op donderdag 27, vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart a.s.

Op donderdag 27 feb. is de gehele dag en avond gelegenheid om te bidden. Overdag van 10.00 – 17.00 uur, en ’s avonds van 20.00 – 22.00 uur, in de samenkomstzaal aan de Kerketuinenweg 10 in Den Haag. ’s Avonds is de deur open om 19.30 uur.

Op vrijdag 28 februari is overdag gelegenheid voor gebed van 10 – 17 uur.

Zaterdag 1 maart zal tijdens de samenkomst van de sabbatsgemeente Shamar in de Kerketuinenweg (11 – 13 uur) aandacht besteed worden aan het gebed voor Israël.

Daarnaast wijzen we u graag op de Gebedsdag van het Israëlplatform (zie hier)die plaatsvindt op die zaterdag:

Locatie: Christengemeente Huizen
Plecht 1 (ingang en parkeren Gemeenlandslaan) in Huizen.

Tijd: van 10.30 tot 15.00 uur.

Ieder die mee wil bidden: van harte welkom!

We willen u ook oproepen om, als u niet naar Den Haag en/of Huizen kunt komen, ook thuis mee te bidden!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel