Activiteiten


Manifestatie voor Israel donderdag 17 juli

Manifest Israel65-van PicasaOp donderdag 17 juli a.s. wordt DV op 19.00 uur een Manifestatie voor Israel gehouden op de Dam in Amsterdam.

De organisatoren roepen alle vrienden van Israel op om in groten getale naar de Dam te komen, waar van 19.00 tot 20.00 uur de Manifestatie zal worden gehouden.

Deze Manifestatie wordt georganiseerd door Christenen voor Israel, CIDI en CiJo.

“Zoals u wellicht weet wordt Israël op dit moment bestookt met raketten vanuit Gaza. In verschillende steden in Europa zijn de afgelopen dagen demonstraties gehouden tegen de verdedigingsmaatregelen van Israël. Israël zou volgens deze demonstranten niet het recht hebben haar burgers te verdedigen tegen de terroristische dreiging van Hamas.

We willen een krachtig tegengeluid laten horen, en roepen u daarom op om massaal naar De Dam in Amsterdam te komen, en wel op donderdag 17 juli aanstaande van 19.00 tot 20.00 uur.” – Bron: site CvI.

Voor meer informatie: zie hier.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel