Activiteiten


Video van Benefietavond (26 juni) met het NIG Den Haag

Op donderdagavond 26 juni 2014 organiseerde Pillar of Fire een speciale avond: een benefietavond, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan noodzakelijke beveiligingsmaatregelen voor de orthodox-Joodse gemeente te Den Haag.

Met name ook de beveiligingskosten voor het op te richten Centrum voor Haagse Jiddisjkait (CHAJ). De avond werd georganiseerd i.s.m. rabbijn Shmuel Katzman van de Orthodox-Joodse gemeente in Den Haag (het NIG, Nederlands Israëlitisch Gemeente Den Haag). Deze gemeente heeft fondsen nodig voor beveiliging en het aanbrengen van gepantserd glas.

Rabbijn Katzman sprak en Sacha van Ravenswade (chazan – voorzanger) zong klassieke en Chazzanut-liederen, begeleid door pianist Kimball Huigens.

Opmerking: Doordat dit ons eerste concert was, wat werd opgenomen,  hadden we te maken met wat technische problemen qua geluid. Daardoor is het geluid van zang en piano soms erg matig. Onze excuses hiervoor.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel