Activiteiten


Extra hulp nodig in Sderot – update 20 aug. 2014

Sderot hulp aan Hands of Mercy-aug2014_05Hands of Mercy, een hulporganisatie in Sderot (vlak bij de Gaza-strook) vraagt extra hulp. Er is nog steeds veel nood onder de bevolking in Sederot.

Yeshi Reinhardt doet deze oproep (12 aug. 2014):

“Lieve vrienden in Holland,

Israël heeft u nu meer dan ooit nodig.

Hoewel we hier bij Hands of Mercy in Sderot mogen zien dat God zijn volk, en vooral de soldaten van de IDF op vele manieren wonderlijk heeft beschermd, hebben we helaas ook gezien dat de dodelijke raketaanvallen vanuit Gaza ook vele slachtoffers hebben geëist.
U zult begrijpen dat de hulpverlening in deze tijd is toegenomen.
Onze voorraden zijn enorm geslonken en de vraag is alleen maar toegenomen.
In de afgelopen vijf jaar hebben we nog nooit zoveel voedselpaketten, warme maaltijden en medische hulpgoederen uitgedeeld.
We willen graag de liefde van onze Messias doorgeven aan de velen die nog lijden aan de gevolgen van deze gruwelijke oorlog.

We weten dat velen van u bidden voor de situatie in Israël, en speciaal voor het werk van Hands of Mercy, maar we willen u ook vragen om te overwegen een gift over te maken.
U kunt het verschil maken in het leven van velen hier in Sderot.

Voor Israëls verlossing …

Yeshi Reinhardt
Directeur Hands of Mercy”

Wilt u helpen? Klik hier.

www.israel-handsofmercy.org

Of: ING bank: NL89 INGB 0009 3110 97  ten name van Stichting Pillar of Fire; o.v.v.: hulp Hands of Mercy

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel