Activiteiten


Nati Rom (Lev HaOlam) 23 okt. in Den Haag (en via Live-Streaming).

NatiRom_03Op donderdag 23 oktober komt DV Nati Rom, van Lev HaOlam (‘Hart van de wereld’) spreken in Den Haag.
Nati is woordvoerder van een groep jonge Joodse gezinnen, die wonen en werken in het Bijbelse hartland van Israël. Zij hebben Gods roepstem verstaan en hun hart gevolgd, om Zijn land tot ontwikkeling te brengen d.m.v. het beplanten en bebouwen van de vaak nog kale heuvels. Ze verbouwen fruit en groenten die ze verkopen aan belangstellenden van over de hele wereld. Op die manier voorzien zij in hun levensonderhoud. Ze wonen in plaatsen met bekende namen als Silo, Beth-El en Mount Gerizim. Zij zijn, zoals ze dat zelf zeggen, “getuige van de dagelijkse wonderen van de waarheid van de komende verlossing”.
Zij runnen een zgn. “PakketProject”, waarvoor belangstellenden zich kunnen inschrijven. Die ontvangen dan voor een vast bedrag elke maand een pakket met goederen zoals honing, olijfolie, wijn, chocola, snacks, huidverzorgingsproducten, handgemaakte sieraden etc.
Op deze manier kunnen mensen van over de hele wereld daadwerkelijk meehelpen, Gods Land te bebouwen, in geloof in Hem en actief wachtend op Zijn verlossing.

LevHaOlam-folder_combi_03“Op die dag sloot de HEERE een verbond met Abram, en zei: Aan uw nageslacht heb Ik dit land gegeven, van de rivier van Egypte af tot aan de grote rivier, de rivier de Eufraat.”

In o.a. Genesis 15:18 kunnen we lezen, dat God een ‘eeuwigdurende’ landbelofte deed aan Abram. God houdt Zijn beloften en we zien nu in onze tijd het Joodse volk terugkeren en zich ook vestigen ook op de plaatsen, die God beloofde aan Abram en zijn nageslacht!

Als gelovigen in de God van Israël is het voor ons meer dan ooit belangrijk, Gods volk ook op deze manier te steunen, ook als dat dwars ingaat tegen de opinies van de wereld om ons heen. Juist deze pioniers, die de bergen van Judea en Samaria bewonen en ‘lossen’, zoals Boaz die Ruth ‘loste’, mogen we steunen, door gebed en door hun pakketten te kopen.

Van Nati Rom zullen we vanavond zelf mogen horen waarom hij en zijn medebewoners juist in deze Bijbelse gebieden gaan wonen. Nati Rom zal informatie geven over de situatie in Israël en de betwiste gebieden, het werkelijke verhaal achter de boycot, desinvesteringen, en sancties (BDS) tegen Israël en betwiste gebieden. Komt u ook, om ook hem een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden!

Donderdagavond 23 oktober 2014, Pillar of Fire-centrum, Kerketuinenweg 10, Den Haag.

Aanvang 20.00 uur, deuren open voor koffie/thee om 19.30 uur.

www.levhaolam.com /Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lev-Haolam/398799110143354

Deel dit artikel

4 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-16700">
Emiel
Op 28 oktober 2014 om 8:44 am uur

Wat een mooie roeping van Nati. En dan ook nog in het hartland zelf. Levhaolam pakketproject, hier doen wij graag in mee.

Shalom

li class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 parent" id="comment-16495">
Brielle
Op 24 oktober 2014 om 9:07 am uur

Wat een indrukwekkende uitzending was dat met Nati Rom. Wij zijn er diep van onder de indruk en willen een maandelijks pakket om hen te ondersteunen.
Is de uitzending van gisteravond ook terug te zien? Zou het graag aan anderen willen doorgeven om dit ook te gaan zien.
Shalom!

  li class="comment even depth-2" id="comment-16506">
  Fred Barendsma
  Op 24 oktober 2014 om 3:42 pm uur

  Beste Brielle,

  Wat een leuke reactie. Wij van stichting Lev HaOlam Nederland hebben Nati gevraagd om de uitzending in overweging te nemen. Indien u zich wilt aanmelden voor het pakketten project, dan verzoeken wij u vriendelijk een email te sturen naar info@levhaolamnederland.nl

  Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen we graag van u.

  Shalom,

  Fred Barendsma

li class="comment odd alt thread-even depth-1" id="comment-16472">
Anna
Op 23 oktober 2014 om 11:22 pm uur

Wat een oprecht dappere maar vreedzame sympathieke Israeli, die zich inzet om in Samaria / Judea te wonen en samen met andere gelijkgestemden een bron van inkomsten op te bouwen, en te verkopen aan de wereld. Ze verbouwen fruit en groenten,thee, chocola ze maken sieraden, kaarsen, schoonheidsprodukten, die ze verkopen aan belangstellenden van over de hele wereld. Op die manier voorzien zij in hun levensonderhoud.
Ze worden dagelijks geboycot en bedreigd en hoewel ze er onder lijden blijven ze rustig en vreedzaam. Wat een uitdaging. Ze moeten hum gezinnen bewaken om naar school te gaan en hun akkers bewaken dat niet de oogst wordt verwoest. Zoveel moeite en inzet om hun geld te verdienen, Wij kunnen hen ondersteunen en hun artikelen kopen, Neemt u ook een abonnement voor 1 jaar voor een maandelijks pakket met natuurprodukten uit Israel ? Om zelf te gebruiken en om uit te delen en vooral om Deze dappere Israelische pioniers te steunen in hun hard en bedreigd bestaan. Ze danken u hierbij voor uw steun. Ze wonen in plaatsen met bekende namen als Silo, Beth-El en Mount Gerizim. Zij zijn, zoals ze dat zelf zeggen, “getuige van de dagelijkse wonderen van de waarheid van de komende verlossing”.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel