Tijdens Rosh Hasjana (ook het Feest der Bazuinen genoemd) van 24 t/m 26 september 2014, organiseren Cornerstone Ministries en andere organisaties een gebedsperiode met als inzet te bidden voor Israël en de Arabische wereld, maar ook voor de Westerse kerk.

We willen dan bidden voor vrede door Messias Jezus voor de mensen in het Midden-Oosten, omdat dit de enige weg is naar vrede.

We willen ook bidden voor de kerk in Nederland en Europa dat zij weer terug wil gaan naar de ‘kale’ tekst van de Bijbel, om zo Gods plan met Israël, de omringende volkeren en de rest van de wereld te (her)ontdekken.

De gebedsbijeenkomsten zullen DV plaatsvinden in het gebouw van Pillar of Fire in Den Haag.

Ieder die mee wil bidden is daar van harte welkom. Maar u kunt ook zelf bijeenkomsten organiseren in uw woonplaats, kerk of gemeente, met uw gebeds- of Bijbelkring. Ook willen we u vooraf hiervoor gebedsmateriaal toezenden en we vragen dan ook of u zich wilt aanmelden bij Stichting Cornerstone in Soest via information.cornerstone@gmail.com. Hier kunt u ook terecht voor vragen en suggesties.

Live-streaming

De gebedsbijeenkomsten in Den Haag zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt door middel van de Live-streaming via internet verbonden zijn en deel uitmaken van het gebed in Den Haag. Op deze wijze willen we een landelijke en internationale betrokkenheid mogelijk maken.

Vanuit Den Haag zullen we u dan ook voorzien van allerlei lezingen, maar zeker ook gebedspunten die u in uw eigen groep kunt meenemen.

Namens de organisaties: Huis van Gebed Utrecht, Pillar of Fire, Near East Ministry, Arabische Wereld Zending/Pioneers en Stichting Boete & Verzoening.

Mochtar Essid
Cornerstone Ministries

Data: woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 september 2014.

Locatie: Kerketuinenweg 10, 2544 CW Den Haag. Aanvang elke avond om 19.00 uur. Klik hier om de flyer te downloaden.

Sprekers:

Woensdag 24 september: Jaap Bönker (Andijk) – onderwerp: Gods Feesten

Donderdag 25 september: George Kazoura (Israël) – onderwerp: Hoe kunnen we bidden voor Israël en het Midden-Oosten

Vrijdag 26 september: Mochtar Essid (Soest) – onderwerp: Shabbatviering en gebedstijd voor Nederland.

Met een kleine groep wordt ook in Soest een gebedsbijeenkomst gehouden van 19.00 uur tot 22.00 uur. Locatie: Weteringpad 48, 3762 EN Soest. Info: information.cornerstone@gmail.com

We willen deze dagen benadrukken dat de Eeuwige bewogen is met Israël en de Arabische wereld en dat alleen door het doordringen van Zijn Woord en zijn Geest in harten van mensen een ware vrede bewerkstelligd kan worden. Ook willen we bidden dat de Nederlandse kerken weer ‘gevuld’ zullen worden met het Woord en de Geest van God zonder allerlei dogma’s en leerstellingen.