Activiteiten


Jacob Keegstra 18 nov. in Den Haag

JacobKeegstra_RGB_72dpi_80x68mmDrs. Jacob Keegstra van de Intern. Chr. Ambassade Jeruzalem (ICAJ) sprak op dinsdag 18 november 2014 in Den Haag.

Jacob Keegstra sprak over Gods plan met Israël en het Midden-Oosten, en ook over Yad Vashem en het Christelijk getuigenis daar.

Zie hier de video opname van deze avond!

Site: Intern. Christelijke Ambassade Jeruzalem

Deel dit artikel

3 reacties

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-18447">
Gerrie
Op 27 november 2014 om 10:11 pm uur

Wat later dan de achttiende geluisterd zeer boeiend om weer nieuwe dingen te horen. We leven in spannende tijden, en het draait om Jeruzalem de Gods stad, dat zijn shalom en Geest daar mag nederdalen,dank voor de uitzending.

li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-18196">
jackvandertang
Op 24 november 2014 om 3:49 pm uur

Beste Julie, hierbij de link: https://vimeo.com/112506529

li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor even thread-even depth-1" id="comment-17963">
jackvandertang
Op 21 november 2014 om 10:02 am uur

Beste Julie, Fijn om je reactie te lezen. Binnenkort komt de uitzending online.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel