Activiteiten


Bericht 28 nov: toernee Eliëzer Braun geannuleerd

Eliezer-Braun_ShuvaIsrael_RGB_usVrijdag 28 november, 13.00 uur

Op donderdag 27 nov. kregen we bericht van Eliezer Braun (Shuva Israel) dat hij wegens acute familie-omstandigheden zijn toernee door Nederland moet afzeggen. Hij stond gepland voor meerdere spreekbeurten. 

Dit betekent dat wij helaas de geplande avonden in Den Haag van dinsdag 2 december en woensdag 3 december a.s. in Dordrecht moeten afblazen. Uiteraard spijt ons dit zeer.

Eerder kwam al het bericht dat Shay Attias (CEO Shuva Israel), die met Eliezer Braun zou meekomen naar Nederland, moest afzeggen wegens familie-omstandigheden.

We willen u vragen om gebed, allereerst voor Eliezer Braun en zijn familie, en voor Shay Attias, voor bescherming en bewaring, maar ook voor het werk van Pillar of Fire. Momenteel ervaren we strijd op meerdere fronten.

We houden u uiteraard op de hoogte van de eventuele volgende avonden!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel