Nieuwsbrief_PoF_07_Najaar2014_DEF

We hebben weer een Nieuwsbrief uit, de tweede dit jaar. Met een blik op de komende tijd, interviews met de Leerhuis Israel-presentatoren (van Radio Israel), de Agenda, en diverse artikelen. Klik hier om de PDF te downloaden (4 pagina’s A4).

Wilt u de Nieuwsbrieven en onze mailings ontvangen? U kunt zich abonneren door te hier rechts te klikken op “E-Mail Nieuwsbrief”.

U ontvangt dan naast enkele keren per jaar de Nieuwsbrief, dus ook de mailings waarin we u op de hoogte houden van onze activiteiten en de artikelen die we op de site plaatsen. Ook ontvangt u het magazine Blaast de Sjofar, dat incidenteel uit komt (dit gebeurt alleen als daar aanleiding toe is). Alle abonnees hebben de Nieuwsbrief inmiddels per post toegestuurd gekregen.

Artikel trefwoorden: