Activiteiten


Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief_PoF_07_Najaar2014_DEFWe hebben weer een Nieuwsbrief uit, de tweede dit jaar. Met een blik op de komende tijd, interviews met de Leerhuis Israel-presentatoren (van Radio Israel), de Agenda, en diverse artikelen. Klik hier om de PDF te downloaden (4 pagina’s A4).

Wilt u de Nieuwsbrieven en onze mailings ontvangen? U kunt zich abonneren door te hier rechts te klikken op “E-Mail Nieuwsbrief”.

U ontvangt dan naast enkele keren per jaar de Nieuwsbrief, dus ook de mailings waarin we u op de hoogte houden van onze activiteiten en de artikelen die we op de site plaatsen. Ook ontvangt u het magazine Blaast de Sjofar, dat incidenteel uit komt (dit gebeurt alleen als daar aanleiding toe is). Alle abonnees hebben de Nieuwsbrief inmiddels per post toegestuurd gekregen.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel