Activiteiten


Project in Ashdod: Voice of Juda

Voice of Juda_klIsrael Pochtar is voorganger van de Messiasbelijdende gemeente ‘Beit Hallel’ in Ashdod. In de Gaza-oorlog werden 300 raketten afgevuurd op deze stad aan de Middellandse zee. Veel inwoners zijn door deze oorlog getraumatiseerd en hebben moeite het gewone leven op te pakken.

De gemeente helpt elke maand de allerarmsten in Ashdod. Dat zijn rond de 500 families, Holocaust-overlevenden, alleenstaande moeders en nieuwe immigranten.

Israel Pochtar heeft een hart voor deze mensen en hij organiseert ook elk jaar, samen met een grote groep gemeenteleden, speciaal voor hen verschillende busreizen naar Bijbelse plaatsen in Israël.

Op die manier komen veel ongelovigen voor het eerst in aanraking met de Bijbel.

Ook nodigt de gemeente mensen uit om samen de bijbelse feesten in de gemeente te vieren.

Dit jaar waren er drie Pesach-vieringen met totaal meer dan 600 bezoekers.

Helpt u mee, zodat de gemeente in Ashdod vele mensen deze winter blij kan maken…! U kunt uw gift overmaken naar Pillar of Fire, onder vermelding van “Voice of Juda”.

NB Op de site van RadioIsrael.nl kunt u een interview horen met Israel Pochtar, in het Gebedsuur olv Wiert Douglas, van 4 nov, 2014. Klik hier.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.



Radio Israel