Activiteiten


Toernee Stan Goodenough 9 t/m 12 febr. 2015

Stan Goodenough-usStan is christen-zionist, journalist, redacteur en spreker. Hij is afkomstig uit Zuid-Afrika en woont sinds 1991 in Jeruzalem. Elders op onze site staan momenteel twee artikelen van hem, “Slapend achter het stuur” en “Omdat wij geloofden”. Hij reist nu de wereld over met een belangrijke boodschap.

Stan heeft een boodschap waar hij vol vuur over is. Hij is net terug uit Australië waar hij gelovigen heeft opgeroepen om op te staan voor Israël. “Laat je leiden door de Bijbel en niet door meningen van anderen. Besef dat de erkenning van een Palestijnse Staat tegen de Bijbel in gaat.”  Als christenen de Bijbel, Gods Woord, serieus nemen, moeten ze zionist zijn, is zijn boodschap. (Zie ook de genoemde artikelen.)

“Mijn naam is Stan Goodenough. Door Gods genade en Zijn aanneming, ben ik een zoon van de God van Israël. Jezus van Nazareth, de Leeuw van Juda, de Wortel en Zoon van David, is mijn Messias en Koning. Ik leef om Hem te dienen.”

Stan werd geboren in Swaziland als zoon van een zendingsechtpaar. Hij groeide op in Zuid-Afrika, in de Protestantse traditie. Al jong nam hij de beslissing voor Jezus en werd gedoopt, maar leefde daarna jaren als “een verloren zoon”. In de jaren ’80 werkte hij drie jaar als vrijwilliger op Israelische collectieve boerderijen. Daarna werkte hij als politiek verslaggever voor de Zuid-Afrikaanse krant The Daily Dispatch, in de nadagen van de ‘apartheid’.

In 1991 wijdde hij zich opnieuw aan God, waarna hij verhuisde naar Jeruzalem om redacteur te worden van de Middle East Intelligence Digest, een uitgave van het ICEJ, de Intern. Christelijke Ambassade voor Jeruzalem. Dat jaar deed hij verslag van de Vredesconferentie voor het MO in Madrid, Spanje en hij bericht sindsdien over de door de VS geleide, pijnlijke en rampzalige internationale – en altijd gedoemd te mislukken – pogingen om “vrede” te bewerkstelligen in het Midden-Oosten.

In Jeruzalem ontmoette Stan de uit Tsjechië afkomstige Františka Šourková, ook een gelovige uit de volken. Ze verloofden zich bij de imposante Gouden Poort van de Muur om de Tempelberg, en trouwden in de Christ Church-gemeente, binnen de Jaffa-poort. Stan en Franny hebben inmiddels 7 kinderen, allen geboren in Israël. Ze wonen in een buitenwijk van Jeruzalem. Twee zonen dienen momenteel in de Golani Brigade van het IDF (Isr. Defense Force).

Sinds 2011 werkt hij ook als gids voor het Ministerie voor Toerisme, waarbij hij individuen en/of groepen christenen meeneemt door Gods Land.

Bron: http://jerusalemwatchman.org

Deze toernee gaat hij samen doen met Jack van der Tang. Jack zal na Stan wat delen over de plannen voor een internationale Gebedsconferentie op 5-6-7 juni 2015 in Den Haag.

Planning:

Maandag 9 februari 2015: Renswoude
Rehobothzaal, Taets van Amerongenweg 66,
3927 BL

Dinsdag 10 februari: Winsum (Frl.)
PKN-kerk “Anna Tsjerke”, Spannumerdijk 5
8831 XX

Woensdag 11 februari: Dordrecht
Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66
3317 SP

Donderdag 12 februari: Den Haagmet livestreaming
PoF-centrum, Kerketuinenweg 10
2544 CW

Zaterdag 14 februari: Bremen (Duitsland) (aanvang 19.30 uur)

Am Mohrenshof 1
28277 Bremen

Maandag 16 t/m vrijdag 20 februari: Ierland en Noord-Ierland. Spreekbeurten in Ballyclare, Carryduff, Coleraine, Cookstown (Noord-Ierland), and Donegal (Ierland). Voor info voor de adressen stuur een email naar info@pillaroffire.nl

Aanvang avonden 20.00 uur. Deuren open voor koffie/thee 19.30 uur.

Voor info over het werk van Stan Goodenough:

www.jerusalemwatchman.org

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel