Activiteiten


De boodschap van Lars Enarson over de Tempelberg.

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-26202">
Klaas
Op 11 maart 2015 om 1:34 pm uur

DE EWEGE ge. ge .denk ons in alle gebeden in huis of in het leer huis op sa bat wij zijn dank baar dat wij nog in vrede mogen leven het is een zegen dat er nog gebed samen komsten zijn want alle ge beden worden ver hoort want wij steunen Radio israel in ge bed en pilar of fire wand af gelopen sa bad alle broeders en zusters hebben wij puur riem ge viert bij bed egad de ewege zegen al mijn boer des en zusters jullie worden van arte uit ge nodig bij bedégad in SPIJKENISSE de dienst begint 2030

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel