Samuel-Abraham-kl

Samuel Abraham is geboren in het zuiden van India, waar zich ook de oudste Joodse gemeenschap ter wereld bevindt (sinds de tijd van koning Salomo). Zijn voorouders kwamen (vele generaties terug) uit Syrië. Destijds woonden daar veel Joodse gelovigen in Yeshua (“Hebreeërs”). De apostel Thomas diende hen daar met het Evangelie.
De vader van Samuel was diplomaat. Hij geloofde niet in Yeshua, hoewel hij de Bijbel had bestudeerd zodat hij daarover met anderen kon argumenteren. Nadat hij door ongebruikelijke omstandigheden zeer dicht bij de dood kwam, gaf hij zijn leven over aan Yeshua.
Daarna werd Samuel geboren. Samuel gaf al op jonge leeftijd zijn hart aan Yeshua en besloot Hem te dienen. Nu reist hij over de wereld om Gods Woord te delen. Waar hij o.a. veel over spreekt is het Eeuwigdurend Verbond, het Herstel van Israël, Verzoening, en de Strijd om Jeruzalem.
Samuel woont momenteel in Berlijn (Duitsland).

Zaterdag 18 april 2015, 11.00 uur: Den Haag, samenkomst Gemeente Shamar, Kerketuinenweg 10, Den Haag

Zondag 19 april, 20.00 uur: Enschede, de Cromhoff, Bleekhofstraat 300

Maandag 20 april, 20.00 uur: Renswoude , Rehobothzaal, Taets van Amerongenweg 66

Dinsdag 21 april, 20.00 uur: Winsum (Frl.), “Annatsjerke”, Spannumerdyk 5, 8831 XX

Woensdag 22 april, 20.00 uur: Houten. Moluks kerkelijk Centrum, Oud Wulfseweg 1 (3992 SP)

Donderdag 23 april, 20.00 uur: Den Haag, Pillar of Fire-centrum, Kerketuinenweg 10 (met Livestreaming).

Aanvang avonden: 20.00 uur. Deur open voor koffie/thee 19.30 uur.