YairenKaren_juli2014_32x22mm_CMYK_300dpi_ISOv2

In de maand juli waren Yair en Karen Strijker in Nederland. Ze spraken in verschillende samenkomsten.

Yair en Karen Strijker zijn beide al jaren docent van het Studiehuis Reshiet. Zij geven cursussen over Bijbels Hebreeuws en de Bijbelse Feesten, en verzorgen enkele malen per jaar studie- en rondreizen in Israël. Ook geven zij 5 x per jaar het tijdschrift TijdStip uit. Sinds eind 2013 wonen zij met hun twee kinderen in Israël. In hun huis kunnen zij ook gasten ontvangen. Op zaterdag 11 juli waren zij te gast in de samenkomst van gemeente Shamar, aan de Kerketuinenweg 10 in Den Haag.

Andere spreekbeurten: zat. 18 juli: Drachten, gemeente Mayaan, De Drait, de Brede School, Flevo 186, start 10.00 u; en: zat. 25 juli bij wachtersgroep Katwijk, Baljuwplein 10, start 19.30 u.

Hier is de opname te beluisteren (alleen geluid, geen beeld).