Activiteiten


Yair en Karen Strijker juli 2015 in Nederland – opname te beluisteren

YairenKaren_juli2014_32x22mm_CMYK_300dpi_ISOv2 In de maand juli waren Yair en Karen Strijker in Nederland. Ze spraken in verschillende samenkomsten.

Yair en Karen Strijker zijn beide al jaren docent van het Studiehuis Reshiet. Zij geven cursussen over Bijbels Hebreeuws en de Bijbelse Feesten, en verzorgen enkele malen per jaar studie- en rondreizen in Israël. Ook geven zij 5 x per jaar het tijdschrift TijdStip uit. Sinds eind 2013 wonen zij met hun twee kinderen in Israël. In hun huis kunnen zij ook gasten ontvangen. Op zaterdag 11 juli waren zij te gast in de samenkomst van gemeente Shamar, aan de Kerketuinenweg 10 in Den Haag.

Andere spreekbeurten: zat. 18 juli: Drachten, gemeente Mayaan, De Drait, de Brede School, Flevo 186, start 10.00 u; en: zat. 25 juli bij wachtersgroep Katwijk, Baljuwplein 10, start 19.30 u.

Hier is de opname te beluisteren (alleen geluid, geen beeld).

Deel dit artikel

3 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-38865">
pieterloer
Op 23 juli 2015 om 1:34 pm uur

Bedankt voor Tijdstip.
Graag wil k deelnemen aan lowbudgedreis 10/12 .
Graag wil ik weten de meer kosten voor 1 persoon
Zie ernaar uit om jullie weer te ontmoeten.
Veel liefs en Sjalom.

Pieter Loer.

    li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-41899">
    jackvandertang
    Op 20 augustus 2015 om 10:11 am uur

    Beste Pieter, wegens de vakantie is de reactie wat traag. Maar voor je vraag verwijs ik je naar deze website: https://www.studyhousereshiet.com/nl/

li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor even thread-odd thread-alt depth-1" id="comment-38826">
jackvandertang
Op 22 juli 2015 om 3:10 pm uur

Beste Ellen,
Er is een geluidsopname en die stuur ik je via wetransfer.com toe. hgr Jack

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel