Activiteiten


Eliezer Braun en Shay Attias spreken do. 26 november 2015

EliezerBraun_ShayAttias_RGBVan 24 november tot 1 december a.s. komt Eliëzer Braun weer naar Nederland om er enkele spreekbeurten te houden. Hij vertegenwoordigt Shuva Global Diplomacy Inc. in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Noorwegen, Finland, Denemarken, de Fär Öer Eilanden, Nederland, Duitsland, Hong Kong, Singapore, Mexico en recentelijk ook in Afrikaanse landen.

Eliezer (links) komt samen met Shay Attias.

Eliezer Braun (links op de foto) is vice-voorzitter van Shuva Global, een organisatie die internationaal fondsen werft voor Joodse immigranten die zich vestigen in de Bijbelse gebieden Samaria en Judea. Hij is academisch opgeleid in Illinois in de Verenigde Staten, is in 1983 met zijn gezin naar Israël geëmigreerd. Sinds 1998 is hij
internationaal directeur van Shuva Global Diplomacy Inc. (Keer terug naar Israel). Shuva Global Diplomacy onderhoudt als organisatie contacten met christenvrienden wereldwijd. Eliezer heeft banden met bijbelgetrouwe christenen, reist de wereld rond en legt en onderhoudt relaties tussen christenen en Joden en werft er fondsen ten behoeve van de projecten van de Regionale Raad van Samaria en het Samaria Liaison Office. Eliezer woont met zijn gezin in Israel.

Shuva Global Diplomacy_logoShay Attias is bestuursvoorzitter van Shuva Global Diplomacy Inc. en is de stichter en voormalig hoofd van het Departement voor Openbare Diplomatie van het Israëlische Ministerie voor Diplomatie en Diaspora Zaken. Attias doceert publieke diplomatie aan zowel het Ariel College als het Interdisciplinaire Centrum te Herzliya. Shay heeft een doctorstitel verworven en heeft zijn academische vorming genoten aan de Universiteit in Harvard, aan het USC en aan de Bar-Ilan Universiteit. Hij woont in Israel.

Hun visie: “Op grond van de Bijbelse profetie wil Shuva Global Diplomacy Inc. zowel Joden overtuigen dat het belangrijk is zich te vestigen in Israël, als ook christenen laten inzien dat hun steun daaraan grond vindt in diezelfde Bijbelse profetie. Mede op grond van de boodschap van het Nieuwe Testament hebben Joden en christenen de Hebreeuwse Bijbel gemeen en dat wil Shuva Global Diplomacy Inc. graag naar voren brengen.” Zij werken samen met het Joods Agentschap.

Het mandaat van Jesaja 49:
“Dan zullen zij (de heidenen) hun zonen in de armen brengen, en uw dochters zullen op de schouders gedragen worden.”

Download hier hun laatste Nieuwsbrief.

Noteer alvast voor uw agenda:

Donderdagavond 26 november: Den Haag, gebouw Pillar of Fire, Kerketuinenweg 10. Tel. 070-4040 004. Aanvang 20.00 uur, deuren open voor koffie/thee om 19.30 uur. Allen welkom! Deze avond wordt DV uitgezonden via Live-streaming.

Andere spreekbeurten die week (georganiseerd door Stichting Hulp Vervolgde Christenen te Hoogblokland, telefoon: 0183-563 628 / 033-463 49 94 / 06-50 69 74 73)

Dinsdagavond 24 november: Punthorst, nabij Nieuw Leusen, Gemeenschap De Terebint, Puntweg 9
Telefoon: 0529-48 23 77, email: info@deterebint.com. Aanvang 20.00 uur.

Woensdagavond 25 november: Apeldoorn, Locatie: het Kruispunt, Zilverschoon 114, organisatie: Werkgroep Israël. Aanvang 20.00 uur.
Inloop: 19.30 uur, tel: 055-5332878.

Zaterdagmiddag 28 november: Barendrecht, in de bijeenkomst van “Gods Genade Gebeds- & Genezingscentrum”, van 13.00-17.00 uur. Boerhavelaan 23-A (2e deur rechts), inloop 12.30 uur.
Tel: 0180 617822 (kantooruren). Info: www.godsgenade.org / info@godsgenade.org

Zondagmiddag 29 november: Echt, Torahgroep Limburg, in de Pejjerhaof (grote zaal), Houtstraat 7.
Van 14.00-17.00 uur. Tel: 06-13702806.

Maandag 30 november: Nieuwerkerk aan de IJssel, 20.00 uur, inloop 19.30 uur, locatie ‘Anker grondverzet’, De Vijf Boeken 12, 2911 BR. Tel: 0182-378650.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel