Activiteiten


10 dec. 2015: Chanoeka Celebration met Heart of Galilee

Heart of Galilee_IMG_6881Op donderdagavond 10 december 2015 hopen we een Chanoeka-avond te houden!

Het wordt een feestelijke viering met medewerking van Heart of Galilee, een 3-koppige Israëlische band met gastzanger Michael uit St. Petersburg. Hun stijl is Messiaanse klezmer, folk, blues, akoestische rock, afgewisseld met lof- en aanbiddingsmuziek. Zij zullen met muziek en getuigenissen aan de avond meewerken.

Chanoekia_OpenClipartAanvang 20.00 uur, deuren open voor koffie/thee, om 19.30 uur.
Locatie: Den Haag, Kerketuinenweg 10. Allen van harte welkom!

Download hier een poster, die u kunt afdrukken en ophangen in uw gemeente!

Er zullen CD’s te koop zijn, en er zal een collecte voor de band gehouden worden.

Heart of Galilee doet voor de tweede keer dit jaar een toer door Nederland. Zij hebben een CD uitgebracht met de titel Eternally Grateful, en zijn pas begonnen met de opnames van hun tweede CD. Hier zijn ze te zien op Youtube. Van Shalom Network, de organisator van hun toernee: “Een gedeelte van de nummers zijn originele nummers, geschreven door de band en andere zijn lofliederen en bekende Israëlische nummers. Ook vertellen ze hun verhaal over wat God aan het doen is bij de mensen in Israël en hoe de liefde van de Messias en zijn genade wordt verspreid. Ze willen een culturele en geestelijke brug bouwen tussen joodse en niet-joodse gelovigen, Israël en de naties en ook het licht van de Messias laten schijnen in Israël.”

Foto v.l.n.r.: Michael (zang), Ilan Gorny (drums), Sasha Fishman (gitaar), en Lori Kate Lowenhar (klarinet, fluit). Ilan en Lori zijn een echtpaar.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel