Activiteiten


Stop Etikettering – actie woensdag 3 feb. 2016 Den Haag

Yes to Made in Israel_orig_breed2Op woensdag 3 februari 2016 houden de oprichters van de Facebookgroep “Time to Stand Up for Israel” een vreedzame demonstratie in Den Haag tegen het plakken van etiketten op producten uit Israel’s betwiste gebieden. Zij roepen alle medestanders op, om mee te doen.

Uit hun persbericht:

“Stop de etikettering van producten uit Judea en Samaria!

Woensdagmiddag 03-02-2016 van 14.00 tot 16.00 uur verzamelen wij ons voor de Israëlische ambassade en lopen met zijn allen naar de Lange Vijverberg.

Daar in het zicht van het gebouw van de Europese Unie houden wij een vreedzame demonstratie tegen het plakken van etiketten op producten uit Judea en Samaria.

De organisatie zorgt voor spandoeken. Neem allemaal zoveel mogelijk vlaggen en sjofars mee.

Laat de EU en met name minister Koenders weten dat wij niet achter dit beleid staan. Kom allemaal en sta op voor het Hart van Israel!”

Deze actie wordt georganiseerd door Brenda Aartsen en Sabine Sterk van de (besloten) Facebookgroep “Time to Stand Up for Israel”.

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel