Activiteiten


Jacob Damkani spreekt DV woensdag 13 april 2016

Jacob Damkani_van Youtube-usJacob is de oprichter van Trumpet of Salvation to Israel, een organisatie die “zich heeft gewijd aan het brengen van de Joodse Messias aan het Joodse volk, op een Joodse manier zodat Gods Verbondsvolk hun Messias zullen herkennen, die hun voorvaderen was beloofd en die al vele generaties wordt verwacht maar die hen is “vervreemd” door vele tragische interacties met mensen en kerken die geen ware volgelingen waren van Yeshua (Jezus).”

Ook roepen zij de Kerk op wakker te worden en haar roeping te vervullen om Gods volk “tot jaloezie te verwekken”, naar Romeinen 11:11.

Jacob zal DV bij ons spreken op woensdagavond 13 april 2016.

Locatie: Kerketuinenweg 10, Den Haag.

Aanvang 20.00 uur, deuren open 19.30 uur (met Livestreaming). Allen welkom!

Hij heeft van 8 t/m 17 april meerdere spreekbeurten in Nederland. Voor info: mail naar trumpetholland@hotmail.com (de organisatoren).

Wie is Jacob Damkani: Jacob werd in 1952 geboren in een religieus Joodse familie. Toen hij 15 jaar oud was, realiseerde hij zich dat hij zelf God niet kon ontdekken in de synagoge. Hij kreeg verlangens naar de geneugten van de wereld en liet zijn religie achter. De jaren daarna worden gekenmerkt door rebellie en een voortdurende zoektocht naar de zin en doel van zijn leven.

Als 22-jarige reist Jacob naar verschillende landen en opent hij uiteindelijk een cadeauwinkel in de Verenigde Staten. Daar ontmoet hij een gelovige christen met een diepe liefde voor God’s uitverkoren volk. Met veel geduld en een diepe Bijbelkennis legt deze man alle profetieën uit de Tenach aan Jacob uit. Profetieën die heenwijzen naar de Messias van Israël en vervuld zijn in Yeshua haMashiach (Jezus Christus). Na lange discussies en innerlijke worstelingen leest Jacob vervolgens het Nieuwe Testament. Hij is meer dan verbaasd wanneer hij ontdekt dat het een erg Joods Boek is. Vele jaren had Jacob gedacht dat dit Boek antisemitisch was. Wie moet hij nu geloven: zijn ouders en leraren of de Bijbel en zijn profeten?

In 1977 neemt Jacob Yeshua aan als zijn Heer en Verlosser. Deze beslissing verandert zijn leven radicaal. “Voor het eerst begreep en leefde ik mijn ware, door God gegeven identiteit, van wat het betekent om een ware Jood te zijn. Sinds deze geweldige openbaring en overweldigende dag van mijn wedergeboorte, zie ik alles uit mijn verleden als betekenisloos”.

Zeven jaar later, in 1984, sticht Jacob de organisatie Trumpet of Salvation to Israel (Bazuin der Verlossing voor Israël) die gericht is op het verkondigen van het Evangelie aan het Joodse volk in Israël en waar ook ter wereld. Sindsdien is hij bezig om zijn volk te helpen ontdekken dat Jezus Christus van Nazareth hun eigen Messias is.

In 2007 heeft de Heer Trumpet of Salvation to Israel gezegend met een nieuw centrum, genaamd ‘Gilgal’. Dit centrum met 50 slaapkamers, een aanbiddingsruimte, een bibliotheek en een koffiebar, is gelegen in het hart van Tel Aviv. In Gilgal worden groepen en personen ontvangen die diepere relaties willen opbouwen met Israëliërs en meer gelegenheden willen creëren om het Evangelie te delen met de verloren schapen van het Huis Israëls. Jacob is ook de auteur van het autobiografische boek ‘Waarom ik?’, waarin hij zijn bekeringsverhaal vertelt. Inmiddels heeft het vele Israëliërs geholpen om tot geloof te komen in de Messias.

Het boek “Waarom ik?” is verkrijgbaar bij Pillar of Fire, € 10,-.

Waarom ik-Jacob Damkani

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel