Activiteiten


Jacob Damkani – Sions verlossing komt! (13-april-2016)

Jacob_Damkani – Sions verlossing komt! (13-april-2016) from Pillar of Fire on Vimeo.

Jacob Damkani vertelt over zijn opdracht om het Evangelie terug te brengen naar het Joodse volk. “Klim op een hoge berg, vreugdebode Sion, verhef uw stem met kracht, breng goed nieuws naar Jeruzalem, verhef ze, wees niet bang, zeg tot de steden van Judea: Zie hier is uw God!”

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-56203">
Liesbeth van der Hoop
Op 23 oktober 2016 om 9:53 pm uur

Dit jaar, in september waren mijn man en ik in Israël in Tel Aviv, Jeruzalem en Ein Gedi. Zonder te beseffen in welk hotel we zouden verblijven, hadden we voor Hotel Gilgal geboekt. Gewoon via internet. Later realiseerden we pas, dat het het hotel van Jacob Damkani was! Het was een geweldig hotel, met enorm vriendelijke en behulpzame mensen. We waren en zijn verrast door God’s knipoog naar ons, omdat Hij degene is die ons naar dit hotel heeft geleid!

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel