Activiteiten


Concert Ivrietkoor “Al Naharot” op 21 juni 2016

IvrietkoorIedereen die affiniteit heeft met Israël en het samen zingen of luisteren naar liederen die in het Ivriet of soms in het Jiddisch worden gezongen, is welkom.

Het Ivrietkoor “Al Naharot” (“bij de grote rivieren”) bestaat sinds 2012 en het is opgericht om de Joodse stem weer te laten klinken.

Na jaren van afwezigheid voelden Joodse burgers uit Dordrecht de behoefte om samen in het Ivriet te zingen. Muziek, vanuit de hele wereld samengekomen in de smeltkroes van Israël, klinkt nu op elke repetitieavond.

Vol enthousiasme brengt het Ivrietkoor vele hoopvolle Israëlische liederen ten gehore, afgewisseld met enkele prachtige psalmen. In al deze melodieën voert het verlangen naar vrede de boventoon. Het Ivrietkoor wil de hoop op vrede, zoals vertolkt in het Hatikwa (volkslied van Israël) uitdragen.

Het koor Al Naharot komt met 30 leden bij ons optreden, en staat onder leiding van haar vaste dirigent Doron Peper. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Sefanja Severin.

U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren en genieten van een concert op dinsdagavond 21 juni van 20.00 -21.30 uur (incl. pauze).

Locatie: Pillar of Fire centrum, Kerketuinenweg 10, Den Haag Zuid. Deuren open vanaf 19.30 uur.

Tijdens de avond zal er een collecte voor de kosten worden gehouden. (NB e.e.a. vindt plaats op de 1e etage; er is een stoeltjeslift.)

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-55191">
Paulien Augustinus
Op 17 juni 2016 om 11:03 am uur

Jammer dat het altijd in Den Haag is en niet centraler in het land….

Shalom,
Paulien

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel