Activiteiten


Marthen Su spreekt DV woensdag 3 aug. 2016

Sion Kids Center of Papua-van hun FBOp woensdagavond 3 augustus 2016 hoopt opnieuw voorganger Marthen A. Su uit Papoea bij ons te spreken. Marthen is evangelist, voorganger en directeur van de Zion Kids Movement in Papoea, Indonesië.

Er is in Papoea, IndonSion Kids School-logoesië (West-Papoea, niet te verwarren met Papoea Nieuw Guinea) momenteel een bijzondere opwekking gaande. Gelovigen daar hebben zich van harte verbonden met Gods volk, en in het ene dorp na het andere staan mensen op voor “Yeshua, de komende Koning van Israël”. Zij zien Israël als hét teken der tijden, en roepen op tot gebed voor Israël, vóór al het andere, als sleutel voor opwekking en de terugkeer van de Messias. Bij een grote Israëlconferentie in mei 2016 zijn ook Jack en Inge v.d. Tang aanwezig geweest. Zij mochten daar een rol spelen in verzoening tussen Nederland en Papoea.

Vorig jaar november was Marthen ook bij ons voor een gehele dag van onderwijs.

Papoea-Numbay-Jayapura 11 Mei 2016Woensdag 3 augustus, Kerketuinenweg 10. MarthenSu

Aanvang 20.00 uur, deur open 19.30 uur. Allen van harte welkom!

E.e.a. vindt plaats op de 1e etage. Er is een stoeltjeslift voor wie slecht ter been is. (NB. Er zal deze keer géén livestreaming zijn).

Deel dit artikel

2 reacties

li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-55607">
F.Dijkstra
Op 2 augustus 2016 om 9:54 pm uur

Welk Papoea word hier bedoeld, Papoea dat bij Indonesia is gevoegd, voorheen een kolonie van Nederland, van voor 1962?

    li class="comment byuser comment-author-jackvandertang bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-55615">
    jackvandertang
    Op 3 augustus 2016 om 8:32 am uur

    Het betreft het deel van Papoea wat voorheen door Nederland bestuurd werd. Ook wel West Papoea genoemd.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel