Activiteiten


Muziek en onderwijs: Avner en Rachel Boskey, zat. 5 november 2016

avner-rachel-boskey-uit-dry-bones-boogie“De geschiedenis wordt tot voltooiing gebracht. De Joodse profeten verklaarden dat herstel het sleutelwoord is. De mensheid wordt hersteld, deze keer niet in een Tuin, maar in een Gouden Stad. Evenzo worden Jacobs kinderen hersteld in hun Land. Dit onder grote druk en vijandschap. Maar Israël’s Messias heeft Zijn plannen om de troon van David te vestigen, als Hij terugkeert (Amos 9:11).” Dit is in het kort de visie van Avner en Rachel Boskey. Op zaterdag 5 november 2016 hopen we hen te verwelkomen. Zij brengen Messiaanse aanbiddingsmuziek. Daarnaast is Avner schrijver en spreker, en hij zal die ochtend ook spreken.

Rachel en Avner Boskey

Rachel en Avner Boskey

“Herstel gaat meestal samen met controverse, tegenspraak. Het herstel van het fundament van het evangelie veroorzaakte veel conflicten tijdens de Reformatie. Het herstel van een visie voor de wereld (evangelisatie) veroorzaakte een vergelijkbare storm in de dagen van John Wesley, George Whitfield, Adoniram Judson, C.T. Studd en Hudson Taylor. Het herstel van de frisse wind van de Heilige Geest heeft het Lichaam van de Messias keer op keer uit zelfgenoegzaamheid geschud in de loop van de 20e eeuw. Het herstel van de profetische gaven werd de afgelopen 25 jaar gevolgd door veel controverse. Nu is de voorlaatste fase van herstel op ons – de duidelijke leer en pure openbaring met betrekking tot het herstel van Israël.” (bron: https://web.archive.org/web/20160320230118/http://davidstent.com/vision/)

Avner is de schrijver van het boek ‘Israel the Key to World Revival,’ A Perspective on Islam’ en ‘A Messianic Perspective on the Restoration of David’s Tabernacle’. Verkrijgbaar via www.davidstent.com.

Avner en Rachel hebben 5 CD’s uitgebracht: Dry Bones Boogie’, ‘Old & New’ (1993), ‘Ancient Gates’ (2001), ‘LaKatzir—For the Harvest’ (2001) en ‘Four Winds’ (2011), alle verkrijgbaar via www.davidstent.com middels David’s Tent Music.

dry-bones-boogie_boskeysZie HIER hun muziekvideo Dry Bones Boogie’!

Dit nummer (davidstent.com) geeft een aanstekelijke voorproef van hun muzikale mix van profetie en actualiteit. Hun muziek-CD’s hebben heel uiteenlopende stijlen, pop, rock, blues, etc.

Zaterdag 5 november 2016 (in de samenkomst van gemeente Shamar).
Kerketuinenweg 10, Den Haag. – Met LIVESTREAMING

Aanvang 11.00 uur. Allen van harte welkom!

De avond is in samenwerking met Toward Jerusalem Council II (TJCII).

Avner en Rachel hebben zich gewijd aan het ontwikkelen van gaven in kunst, aanbidding, voorbede, evangelisatie en profetie. Het echtpaar woont in de Beersheva-regio (Israël). Avner is geboren en opgegroeid in Montreal, Canada. Hij kwam tot geloof in Israël’s Messias in de jaren ’70. Hij maakte deel uit van de Messiaans-Joodse muziekband ‘The Liberated Wailing Wall’ (‘de bevrijde Klaagmuur’). Later studeerde hij Joodse geschiedenis en theologie.

Rachel werd geboren in Minneapolis, Minnesota (VS). Van jongsaf aan werd ze geroepen om zich bij het Joodse volk te voegen, en zich toe te wijden aan het troosten van Israël (Jesaja 40:1). Als tiener richtte ze de Star of David Singers op, een Messiaanse muziekgroep. Haar hart gaat uit naar het stimuleren van voorbede door gelovigen, voor Israëls redding en herstel.

Al jaren reizen zij naar vele landen met evangelisatie, onderwijs, muziek. Hun werk draagt de naam Final Frontier Ministries. Ze schrijven artikelen en boeken, zijn actief in pastorale bediening, en leiden gebeds- en aanbiddingsbijeenkomsten. Ook geven ze bv. seminars over de profetische gaven, en profetie in de Schriften. In 1995-1996 leidden ze een Messiaanse gemeente in St. Petersburg (Rusland.) Sinds ongeveer 20 jaar leiden ze wekelijkse gebeds- en aanbiddingsbijeenkomsten van plaatselijke gelovigen en duizenden bezoekers uit vele landen, in de Negev. Ze hebben 4 zonen, en een schoondochter.

davidstent.com

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel