Activiteiten


Gabriel Goldberg 6-9 februari 2017

Van 6 t/m 9 februari hopen we een viertal spreekbeurten te hebben met Gabriel A. Goldberg. Gabriel is historicus, auteur en expert in Joodse en Midden-Oosten-geschiedenis. Hij geeft internationaal lezingen over o.a. Israels rechten vanuit Bijbels, historisch en volkenrechtelijk perspectief.

Het onderwerp voor de lezing zal zijn “Jesus and His People: A Jewish view” (“Jezus en Zijn volk: een Joodse visie”). Overigens zal hij, gezien de actualiteit met betrekking tot de VN-vergadering in Parijs van 14-15 januari a.s., de ontwikkelingen rond de poging te komen tot een Palestijnse staat en de presidentswisseling in de VS, ruimte houden om daarover iets te zeggen.

Gabriel en zijn vader Herbert Hillel Goldberg zijn eerder in Nederland geweest voor spreekbeurten. Herbert Goldberg is voorzitter van Lema’an Zion, een voorlichtings-en liefdadigheidsorganisatie, welke hij in 1972 in Canada oprichtte. Lema’an Zion geeft ook de nieuwsbrief “Hashiva” (de Terugkeer) uit, met nieuws en analyses over gebeurtenissen rond Israel in profetisch perspectief, en tevens getuigenissen. Daarnaast reiken ze uit via TV en radio.

Data en locaties:

Maandag 6 feb. 2017: Nieuw-Lekkerland, het Carillon, Raadhuisplein 1. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Dinsdag 7 feb.: Leeuwarden, gebouw de Wijngaard, Bleeklaan 119. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Woensdag 8 feb.: Den Haag, Kerketuinenweg 10, Den Haag (met livestreaming). Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Donderdag 9 feb.: Apeldoorn, Julianakerk, Deventerstraat 91. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Allen van harte welkom! Hier kunt u een A4-poster downloaden om evt. af te drukken en te verspreiden in uw omgeving.

www.hashiva.org

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel