Activiteiten


Getallengekte of is er toch wat bijzonders aan Donald Trumps verkiezing tot president?

door Michael Snyder

Wilt u iets bijzonders weten?

Als je naar een van de belangrijkste zoekmachines gaat en vraagt, wanneer Donald Trump is geboren, wordt je verteld, dat dit op 14 juni 1946 gebeurde. En als je naar een van de belangrijkste zoekmachines gaat en vraagt, wanneer Israël een natie werd, zal je worden verteld, dat het gebeurde op 14 mei 1948. Als u deze beide data neemt en deze invoert in de handige rekenmachine, die door timeanddate.com geleverd wordt, zal je ontdekken, dat Donald Trump precies 700 dagen voor Israël een natie werd, werd geboren.

De eerste keer, dat ik hoorde van dit ongelooflijke feit was door Daily Crow. Hier zijn enkele andere fantastische nummers uit diezelfde bron, die Trump en Israël aan elkaar verbinden.

  • Israël was precies 777 dagen nadat Donald Trump werd geboren, 77 dagen oud.
  • Israëls 70ste verjaardag zal precies 700 dagen na de zeventigste verjaardag van Trump komen.
  • Donald Trump won de verkiezingen in het 7e jaar, de 7e maand en de zevende dag van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in zijn ambt.

Boven alles zal Donald Trump 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud zijn op zijn eerste volledige dag in het Witte Huis.

Zoals ik hierboven al opmerkte, werd Donald geboren op 14 juni 1946. Wanneer we vanaf die datum precies 70 jaar vooruit rekenen, komen we op 14 juni 2016. Exact zeven maanden na die datum brengt u naar 14 januari 2017 en als je daar nog eens zeven dagen aan toevoegt, brengt u dat naar 21 januari 2017.

Donald Trump wordt ingehuldigd op 20 januari en zal president zijn gedurende een deel van die dag, maar zijn eerste volledige dag in functie zal op 21 januari zijn.

En zo ongelooflijk, als dit ook mag klinken, dit gebeurt tijdens het jaar 5777 op de Hebreeuwse kalender.

Daarnaast blijkt dat er ook enkele zeer merkwaardige “toevalligheden” zijn rondom Mike Pence. Hier zijn meer interessante feiten van Daily Crow:

Hij is 57 jaar oud en zal zijn ambt aanvaarden in het Hebreeuwse jaar 5777. De laatste minuut van het 57ste jaar van Mike Pence zal plaatsvinden één minuut voor de vijftigste verjaardag van Jeruzalem (Pence was de 50ste gouverneur van Indiana), op 7 juni van 2017.

Pence werd geboren in Columbus. Trump Tower ligt 0,7 mijl van 57ste Straat van Columbus Circle, Trump’s vicepresident, Pence is de 57 jarige uit Columbus.

Zou het mogelijk zijn, dat Donald Trump en Mike Pence beide speciale lotsverbondenheid voor hen in het vooruitzicht hebben?

Ze zullen hun ambt aanvaarden op een kritiek moment voor Amerika. Barack Obama lijkt vastbesloten om zo veel mogelijk chaos te veroorzaken op zijn weg naar buiten de deur en we waren getuigen van het grootste verraad van Israël in heel de Amerikaanse geschiedenis.

En naast de VN Veiligheidsraad resolutie 2334, kwamen wij er ook achter, dat de VN geld heeft aangewend voor een database van Israëlische bedrijven, die zaken doen in de Westelijke Jordaanoever. Volgens voormalig VN-Ambassadeur John Bolton, zou het enige doel van een dergelijke database zijn deze ondernemingen te straffen.

Verloren tussen de boze woorden, die volgden op de stemming op 23 december in de VN-Veiligheidsraad, die critici een Amerikaans verraad van Israël noemden, was een krediet van $138.700 op kerstavond voor een database van ondernemingen, die zaken doen in de Westelijke Jordaanoever. De maatregel zet VN prestige achter de anti-Israël boycot, desinvestering en sancties (BDS) campagne, zeggen critici.

“De soorten gegevens, waarover ze praten, dat ze die willen verwerven, zouden de basis vormen voor toekomstige sancties tegen ondernemingen, die zaken deden op de Westelijke Jordaanoever”, vertelde Fox News medewerker en voormalige Amerikaanse ambassadeur bij de VN, John Bolton aan FoxNews.com. “Dat is het enige doel ervan, dat ik kan zien.”

Gelukkig werken sommige leden van het Congres al hard om de schade te herstellen, die Barack Obama heeft veroorzaakt. Bijvoorbeeld, de Amerikaanse senator, Ted Cruz, wil financiering van het State Department van de VS inhouden, tot de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem is verhuisd.

Senator Ted Cruz en twee collega Republikeinen oefenen druk uit op het State Department om de Amerikaanse ambassade in Israël van Tel Aviv naar Jeruzalem te verhuizen.

Het Amerikaanse congres heeft in 1995 een wet aangenomen, die opriep voor het verhuizen van de ambassade naar Jeruzalem, maar zowel de Democratische als de Republikeinse regeringen hebben geweigerd de verandering tot wet te verheffen, beveiligingsproblemen aanhalend. De nieuwste maatregel, die dinsdag werd ingevoerd, toen het nieuwe Congres bijeen werd geroepen, zou geld van het State Department achterhouden, tot de verhuizing zou worden uitgevoerd.

Het verhuizen van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem is één van de 10 stappen, die ik gisteren uitvoerig vertelde, die Donald Trump volgens mij zou spoedig mogelijk moet nemen, nadat hij president wordt.

Donald Trump heeft de kans om de meest pro-Israël president te worden, die we ooit hebben gehad. Maar dan moet hij meer dan alleen goede bedoelingen hebben.

We leven in een tijd waarin globale gebeurtenissen zich versnellen. Donald Trump en Mike Pence zullen enkele geweldige uitdagingen moeten behandelen, die ze zich op dit moment zelfs niet kunnen voorstellen en het zal cruciaal voor hen zijn sterk en vastberaden te zijn ten opzichte van een snel veranderende mondiale omgeving.

Over de auteur:

Michael Snyder is oprichter en uitgever van Einde van de ”Amerikaanse droom”.

bron

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-57476">
Sjoerd de Jong
Op 6 januari 2017 om 7:48 pm uur

het is inderdaad getallengekte. hoewel hij voor Israël goede dingen doet moet je hem geen messiaanse trekken toedichten en getallenreeksen op loslaten. Ten opzichte van Obama is Trump een heilige maar kijk uit het is maar een mens. De Here God alleen die dienen wij en alleen Zijn Zoon zal terugkomen als Messias. broederlijke groet

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel