Activiteiten


Gideonsbende gaat naar Parijs zondag 15 januari a.s.

Gideonsbende Parijs: LET OP: IVM DE VELE AANMELDINGEN IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN!

Zondag 15 januari a.s. zullen er 70 naties vergaderen in Parijs waar gesproken zal worden onder leiding van de Franse President en minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, van de Verenigde Staten.
Het doel is o.a. te komen tot een twee statenoplossing en erkenning van een Palestijnse Staat in de Verenigde Naties, voordat Obama plaats moet maken op 20 januari.
Men wil Israël dwingen tot acceptatie van o.a. Oost-Jeruzalem als hoofdstad van een Palestijnse Staat.
Ook ons land zal vertegenwoordigd zijn in deze conferentie.

Met zoveel mogelijk mensen willen we naar Parijs gaan en onze stem laten horen. We zullen ons aansluiten bij de Joodse organisaties die vóór de Israëlische ambassade samenkomen van 11.00 uur t/m 12.30 uur (dit is een gewijzigde tijd, e.e.a. stond eerst gepland voor 14.30 uur – 16.00 uur.)

Gaat u met ons mee? Opstaan en onze stem verheffen heeft meer impact dan wij ons realiseren !

We willen met onze aanwezigheid proclameren:
Psalm 33:10 De HEERE vernietigt de raad van de heidenvolken, Hij verbreekt de gedachten van de volken. 11  Maar de raad van de HEERE bestaat voor eeuwig,

We willen met onze aanwezigheid Israël laten zien dat zij niet alleen staan in de strijd voor het land en Jeruzalem. (Jesaja 40:1 Troost, troost Mijn volk, zal uw God zeggen, 2 spreek naar het hart van Jeruzalem en roep haar toe dat haar strijd vervuld is, dat haar ongerechtigheid verzoend is, dat zij uit de hand van de HEERE het dubbele ontvangen heeft voor al haar zonden.)

We willen met onze aanwezigheid de Joodse bevolking in Frankrijk bemoedigen met de woorden van de profeet Zacharia 12:3: Op die dag zal het gebeuren dat Ik Jeruzalem zal maken tot een steen die moeilijk te tillen is voor al de volken. Allen die hem optillen, zullen zichzelf zeker diepe sneden toebrengen, en al de volken van de aarde zullen zich tegen haar verzamelen.

We willen met onze aanwezigheid opstaan en bidden dat de God van Israël genadig zal zijn voor ons land. (Jesaja 60:12: Want het volk en het koninkrijk die u niet zullen dienen, zullen vergaan en die volken zullen totaal verwoest worden.)

We willen met onze aanwezigheid het Joodse volk oproepen dat het tijd is om naar huis te gaan. (Ezechiel 36:24: Ik zal u uit de heidenvolken halen en u uit alle landen bijeenbrengen. Dan zal Ik u naar uw land brengen.)

PRAKTISCHE INFO:

We vertrekken zondag in Den Haag om 05.30 uur vanaf Kerketuinenweg 10 in Den Haag en zijn aan het begin van de avond weer terug.
Kosten per persoon: € 50,- (we hebben diverse mogelijkheden onderzocht, maar op korte termijn zien we geen goedkopere mogelijkheden.)

We gaan met 9-persoonsbussen omdat een Touringcar praktisch niet haalbaar is. Dan zou het vertrek bijvoorbeeld om 03.30 uur ’s morgens al moeten zijn.
Het meest praktische zou zijn als er twee chauffeurs op een busje rijden.

Is Den Haag te ver voor u om hier in de morgen te zijn? U kunt hier gratis overnachten, neem wel eigen slaapgerei mee. Bedden aanwezig.

Misschien wilt u een 9-persoonsbus besturen en mensen meenemen uit uw omgeving? Laat het ons dan weten.

Bent u niet in de gelegenheid om mee te gaan?
In het Pillar of Fire-gebouw wordt van 11.00 t/m 13.00 uur gebeden, van harte welkom!

GAAT U MEE MET DE GIDEONSBENDE?

Zie ook hier en hier op messianieuws.nl.

Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-57571">
baukje
Op 12 januari 2017 om 6:30 pm uur

Geweldig initiatief,ik blijf bidden, voor GODS oogappel. We mogen ze niet alleen laten staan.
Wij weten dat dit een geestelijke strijd is.
Vriendelijke groeten
Baukje van der linde

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel