Activiteiten


Waarom zijn er zoveel hulpcentra in Haifa?

Het jaarlijkse armoederapport van december 2016 van het National Insurance Institute (Nationaal Verzekeringsinstituut) van Israël toont een stijging van het aantal arme gezinnen in Israël. In zijn jaarverslag meldde de Nationale Raad voor het Welzijn van de Kinderen, dat de bevolking van 18 jaar en jonger van Israël uit 2.768.700 personen bestond en dat eenderde ervan arm was. 34% van de kinderen leven in gezinnen met een inkomen op of onder de armoedegrens.

Dit is de situatie in grote delen van het centrum van Haifa, in het noorden van Israël, waar mensen in erbarmelijke omstandigheden in armoede leven.

Dat is waarom zo veel containerladingen van Israel Relief Aid altijd een stop in Haifa maken en vaak van één punt naar verschillende hulpcentra verspreid worden met verschillende manieren van vervoer. Het hulpcentrum in het centrum van Haifa gebruikt een aanhangwagen om de dozen uit het uitlaadpunt mee te nemen om hun werkcentrum van voorraad te voorzien. We bedanken onze vrienden die hebben samengewerkt om containers met steun naar het volk van Israël te brengen! Elke gift, ongeacht de grootte, speelt een grote rol in dit dankbare werk!

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel